Otteluennakko: KPV – VPS

20220502-184923030522_KPV-VPS_suomencup-www

VPS jatkaa Suomen Cup taivaltaan tiistaina, kun joukkue matkaa Kokkolaan KPV:n vieraaksi.


Vepsulla on tällä kaudella takanaan yksi Suomen Cupin ottelu, mistä se selvitti tiensä neljännelle kierrokselle ottamalla vakuuttavat 0–8 voiton Hercules U20/ Tervarit-j yhdistelmäjoukkueesta. Huomisen vastustaja KPV pääsi myös murskavoitolla jatkoon kolmannelta kierrokselta, kun se otti 2–10 voiton SJK-j Apollosta.


Vepsulla on käynnissä kiireinen viikko, sillä joukkue pelaa kahdeksaan päivään kolme vierasottelua. Viime perjantaina VPS kävi Kuopiossa pelaamassa, missä se joutui taipumaan KuPS:lle numeroin 3–1. Vepsun päävalmentaja Jussi Nuorelan mukaan joukkue on kuitenkin ehtinyt palautua hyvin, ja perjantaina pelissä oli tuloksesta huolimatta paljon positiivistakin.


– Toivottavasti ollaan palauduttu hyvin. Tietysti nopeasti tulee taas peli, mutta ei nyt liian nopeasti kuitenkaan. Heti lauantaina palauduttiin ja ravisteltiin KuPS-peli pois, sitten sunnuntaina huilattiin, tänään treenattiin ja huomenna pelataan, kertoo Nuorela.


– Viimeinen puoli tuntia oli tosi hyvää pelaamista siinä KuPS-pelissä. Tietysti kyllä se jäi vähän harmittamaan, että tuli se rankkari siinä 10 minuuttia ennen loppua. Sitä ennen siinä oli hyvä jakso, ja siinä olisi ollut vielä hyvin aikaa vähän myllyttää. Saatiin kuitenkin KuPS siinä kohtaa alakynteen, ja siihen tietysti voidaan olla tosi tyytyväisiä. Se viimeinen puoli tuntia oli hyvää tekemistä kyllä, kommentoi Nuorela viime perjantain KuPS-ottelua.


KPV on saanut kasaan tällä kaudella Ykkösessä kolmesta ottelusta neljä pistettä, ja se majailee tällä hetkellä sarjataulukossa kuudennella sijalla. KPV on Vaasan Palloseuralle tuttu vastustaja viime kaudelta, jolloin joukkueet kohtasivat Ykkösessä kahdesti. Ensimmäisen ottelun tulos oli 2–2 tasapeli, ja toisessa ottelussa VPS kävi Kokkolassa hakemassa 1–2 voiton.


– Tavallaan tietysti tuttu joukkue. Viime vuonna kuitenkin pelattiin useamman kerran KPV:ta vastaan. Siellä on edelleen aika paljon samoja pelaajia, että sinänsä ei varmaan mitään yllättävää tule. Mutta tiedetään, että se on ihan laadukas joukkue, ja siellä paljon hyviä pelaajia. Paikallismatsifiilis on varmasti päällä, ja Cupissa kun ei merkkaa mikään muu kuin tulos, niin tuskin siitä nyt ihan helppoa tulee, ennakoi Nuorela.


– Meillä on hyvä tilanne, että meillä on tuossa semmoinen kaksi joukkueellista pelaajia. Mun mielestä kuka tahansa voi pelata avauksessa. Tietysti kun tulee käytännössä kolme peliä tähän viikkoon, niin koitetaan vähän kierrättää ja niin sanotusti jakaa minuutteja tasaisemmin. Mutta tietysti me lähdetään hakemaan voittoa, summaa Nuorela vielä loppuun.


KPV – VPS

Suomen Cup

Kokkolan keskuskenttä, Kokkola

3.5.2022. klo 18.00 


Derbyhuumaa Hietalahdessa!
Otteluraportti: KuPS - VPS

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio