Otteluennakko: HJK - VPS | Veikkausliiga

1920x1080_www

VPS jatkaa vieraskiertuettaan Helsinkiin, kun joukkue matkaa Bolt Arenalle kohtamaan mestarisuosikin HJK:n. VPS pyrkii säilyttämään paikkansa sarjakärjessä perjantain ottelun myötä, kun taas HJK kummittelee pisteen päässä vaasalaisista sarjataulukossa, aikeinaan ohittaa Raita.

 

VPS:n ilmiömäinen 22. ottelun mittainen tappioton putki tuli viimein päätökseen viime viikolla Kuopiossa, kun Raitaa isännöinyt KuPS onnistui nujertamaan vaasalaiset vieraansa lukemin 2-1. Haastavan pelin musta 15 minuuttinen pätkä osoittautui Vepsulle kohtalokkaaksi KuPSin iskien kaksi maalia toisen puoliajan alkuun, eikä vaasalaisten loppukiri lopulta riittänyt kotijoukkueen viedessä täydet kolme pistettä lukemin 2-1.

 

VPS:n nälkä on kasvanut viime ottelun pettymyksen myötä, ja treeniviikko on vietetty hyvissä sekä lämpimissä olosuhteissa haastavista loukkaantumisista huolimatta. VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela pettyi KuPS-ottelun tulokseen, mutta toteaa joukkueen siirtyneen eteenpäin, suunnaten katseensa innokkaasti kohti perjantain ottelua. Harmittavasti Nuorela kuitenkaan toteaa VPS:n sairastuvan saaneen yhden pelaajan lisää, joka on ymmärrettävästi haastava kolaus joukkueelle.
- Harmittaa, että hävisimme. Tarkastelimme peliä jälkeenpäin, ja edelleen tuntuu siltä, että hävisimme pelin ikään kuin turhaan. Suunta on kuitenkin ylöspäin, emmekä jää voivottelemaan tulosta sen enempää.
- Alfie Cicale loukkaantui viime ottelussa, eikä hän pelaa HJK:ta vastaan. Muuten menemme lähes samalla kokoonpanolla, mitä Kuopiossa, Nuorela kertoo.

 

Nuorela toteaa, että joukkueen on onnistuttava Helsingissä vakuuttavasti, jotta ottelusta on saatavissa hyvä tulos. VPS-luotsi kokee, että juuri nyt on otollinen aika Klubin haastamiselle vieraskentällä.
- Jos koskaan on otollinen aika haastaa Klubi heidän kotikentällään, se on nyt. Klubilla on ollut omia haasteita pelissään, ja selkeää hallintaa heidän otteissaan ei ole ollut.
- Tottakai Klubi on aina Klubi, ja siellä joudumme onnistumaan todella hyvin, jos sieltä haluamme pisteitä saada. Meidän on oltava Helsingissä rohkeita, sillä jos lähdemme pelaamaan alistuvasti ja jännittyneenä, meillä on liian pitkät 90 minuuttia edessämme, Nuorela tuumaa.

 

VPS kohtaa perjantaina Veikkausliigan seitsemännellä kierroksella HJK:n, kun Bolt Areenalla pelattava joukkueiden kohtaaminen vihelletään käyntiin


HJK - VPS

Veikkausliiga

Bolt Arena, Helsinki

17.5.2024 kello 18:00

Otteluraportti: HJK - VPS | Veikkausliiga
Otteluraportti: KuPS - VPS | Veikkausliiga
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio