KOMMENTIT KuPS-VPS OTTELUSTA

KOMMENTIT  KuPS-VPS OTTELUSTA

Eilen 29.1 Vaasan Palloseura matkusti Kuopioon pelaamaan Liigacupin avausottelun Kupsia vastaan. Ottelu pelattiin Lippumäki hallissa. 

Päävalmentaja Jussi Nuorelan kommentti ottelusta:

- Ottelusta jäi hyvä fiilis, ottelua oli kiva seurata. Erityisesti pidin siitä, että joukkue pelasi rohkeasti kumpaankin suuntaan. Uskallettiin pelata ja rakentaa tilanteita alhaalta lähtien, vaikka Kups puolusti todella aktiivisesti ylhäältä.

Puolustussuuntaan niin se, että oltiin todella rohkeita, puolustettiin agressiivisesti suhteellisen ylhäältä ja koitettiin laittaa prässiä Kupsin pelaamiseen, vaikka Kups on hyvä pallollisena. Tietysti he tulivat välillä pelaamalla ulos, mutta oltiin kokoajan rohkeasti menossa sinne, eikä vaan pelattu "safetya", vaan rohkeasti korkealla linjalla. 

Tietysti kaiken kaikkiaan Kups hallitsi peliä kokonaisuudessaan, mutta emme olleet missään vaiheessa isoissa ongelmissa. Tasapainoinen ja hyvin kontrolloitu esitys, pystyttiin pelaamaan omaa peliä sillä tavalla miten haluttiin käytännössä koko peli. Se, että oltiin noinkin valmiina pelaamaan peli, yllätti minutkin. 

Ottelun tulos jäi tietenkin harmittamaan, häviäminen ei ole koskaan kivaa. Saatiin kuitenkin johto pelin alussa, oltiin hyvin pelissä mukana. Kummatkin Kupsin maalit ekalla puoliajalla oli semmoisia, jotka olisi pitänyt pystyä estämään.

Kaikin puolin pirteä esitys, josta on hyvä lähteä jatkamaan. 

Ottelussa maalin tehnyt Kalle Multanen: 

- Tyytyväinen meidän yleisilmeeseen. Uskallettiin pelata futista, antaa ylhäälläkin painetta palloon ja saatiin pidettyä KuPS kohtuu hyvin poissa aivan huippupaikoilta.

Maalista Multanen kommentoi: 

- Onnekas pomppu meille ja päästiin Stevenin kanssa 2 vs 1 tilanteeseen. Hyvä syöttö ja aika rauhassa sai putata pallon maaliin.

 Kuva: Juha Leskinen
Gustaf Backaliden Vepsuun!
Liigacup alkaa!

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio