Kauden viimeinen kotiottelu huomenna Lemonsoft Stadionilla!

20221007-131711081022_VPS_AC-OULU_eventwww_1920x1080px

VPS pelaa Veikkausliigakauden viimeisen kotiottelunsa lauantaina 8. lokakuuta, kun AC Oulu saapuu Vepsun vieraaksi Lemonsoft Stadionille.


VPS on esittänyt loistavia otteita Veikkausliigan Haastajasarjassa ja joukkue onkin tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Toissakierroksella VPS kävi FC Lahden vieraana hakemassa 0–2 vierasvoiton, ja viime viikolla joukkue päihitti kotonaan HIFK:n laadukkaalla pelillä numeroin 4–0. Oma maali on siis pysynyt puhtaana onnistuneella puolustuspelaamisella, samalla kun hyökkäys on viimeistellyt hyvän määrän maaleja.


Nyt kun sarjapaikka on varmistettu ensi kaudeksi, tulee VPS vielä loppukaudella taistelemaan Veikkausliigan eurolopputurnauspaikasta. Turnaukseen pääsee mukaan Haastajasarjan kaksi parasta joukkuetta, ja VPS on tällä hetkellä Haastajasarjan toisella sijalla, joten eurolopputurnauspaikka on vielä omissa käsissä. Veikkausliigan eurolopputurnaus pelataan kauden jälkeen viiden joukkueen kesken, ja voittaja lunastaa itselleen UEFA:n Konferenssiliigan karsintapaikan.


AC Oulu on jo varmistanut itselleen Haastajasarjan ensimmäisen ja täten Veikkausliigan seitsemännen sijan. Joukkue on Vepsun tavoin voittanut kaikki Haastajasarjan ottelunsa. Viime kierroksella AC Oulu isännöi FC Lahtea, jolloin se otti voiton numeroin 2–1. AC Oulun avainpelaajia ovat viime kierrosten aikana olleet esimerkiksi sveitsiläiskeskikenttä Magnus Breitenmoser, suurlupaus Otso Liimatta, hyvän määrän maaleja viime aikoina iskenyt Rasmus Karjalainen sekä joukkueen sisäistä maalipörssiä johtava Michael López.


Joukkueet ovat kohdanneet jo aikaisemmin tällä kaudella kahdesti. Kauden avausottelu päättyi Vepsun pitkään kestäneestä johtoasemasta huolimatta 2–2 tasapeliin, kun AC Oulu kipusi tasoihin aivan ottelun viime minuuteilla. Myöhemmin VPS kuitenkin otti menetetyt pisteet takaisin, kun se nujersi AC Oulun vieraissa murskalukemin 0–6.


- Olemme pärjänneet hyvin AC Oulua vastaan tänä vuonna. Tasapeli kotona ja vieraissa hieno voitto, jonka lisäksi voitimme heidät talvellakin. Mutta toki Oulu on kerännyt paljon pisteitä, huomattavasti enemmän kuin me. Heillä on laadukas joukkue ja he pyrkivät pallokontrollin kautta viemään omaa peliään. He ovat saaneet sillä hyviä tuloksia ja meidän tietysti täytyy pelata hyvä peli huomenna, jos me meinaamme pärjätä. Mutta toisaalta en näe mitään syytä, miksi emme voisi pärjätä, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela ennakoi. 


- Toivottavasti voittoputki näkyy semmoisena positiivisena itseluottamuksensa ja rauhallisuutena, että luottaa omaan tekemiseen. Olemme voittaneet tässä kolme peliä putkeen ja se on ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun olemme pystyneet voittamaan kolme peliä peräkkäin, niin tietysti haluamme jatkaa sitä putkea, Nuorela kertoo.


Tervetuloa Lemonsoft Stadionille kannustamaan VPS voittoon! Ottelu alkaa kello 19.00 ja lippusi voit hankkia ennakkoon tämän linkin kautta. Lauantaina vietetään myös yhteistyössä Vaasan Sportin kanssa liigalauantaita, jolloin on voimassa ainutlaatuiset yhteiset lipputarjoukset! Lue lisää aiheesta täältä.


VPS – AC Oulu

Veikkausliiga

Lemonsoft Stadion, Vaasa

8.10.2022 klo 19.00 

Ensi kauden kausikortit tulevat myyntiin huomenna
VPS Futarit-VPS edustus ottelu!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio