Ennakko: VPS Akatemia - VPV | Vepsu kohtaa sarjajumbon

20230613-VPS-Akatemia---SJK-Akatemia-2-1483

Miesten Kolmosessa päästään jälleen taas Vepsun kotiotteluiden makuun, kun VPS Akatemia isännöi paikallisvastustajaa VPV:ta Hietalahden Lemonsoft Stadionilla.

 

Raidan viime ottelu pelattiin Uusikaarlepyyssä, josta Akatemia onnistui keräämään vyölleen täydet kolme pistettä kotijoukkuetta NIK:ta vastaan. Makeassa 0-3 voitossa nähtiin maaleja Akoon Kuekilta, Kalle Multaselta sekä Lauri Ketolalta, ja maaliodottama myös torstain kotiotteluun on korkea. Akatemian voittoputki on jo viiden ottelun mittainen, ja neljässä viime ottelussaan Raita on onnistunut jopa nollaamaan vastustajansa. 

 

Vastaan asettuva VPV istuu sarjataulukossa sarjajumbon paikalla. Vaikeaa kautta pelaava VPV on kohdannut tuloksellisia haasteita kierroksesta toiseen, ja seitsemän pisteen suuruinen pistesaldo ei ole kadehdittava. VPS Akatemia puolestaan majailee sarjan toisella sijalla 41 pisteellä.

 

VPS Akatemia ja VPV kohtasivat aiemmin kaudella kesäkuun puolella, kun VPV:n isännöimä ottelu päättyi 0-0 tasapeliin Palosaarella. Nähdäänkö torstaina jälleen maalittomat lukemat, vai onnistuuko toinen joukkueista viemään täydet pisteet kotiin? Saavu torstaina 14.9. Hietalahden Lemonsoft Stadionille kannustamaan Raita voittoon! Ottelu vihelletään käyntiin kello 19:00!

 

 

VPS Akatemia - VPV

 

Miesten Kolmonen

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

14.9.2023 kello 19:00

Peter Michael jatkaa Vepsussa!
Pääset VPS:n mestaruussarjan kotiotteluihin myös k...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio