Ennakko: Närpes Kraft/2 – VPS Akatemia | Ilmapiiri kunnossa ja pistesaalis mielessä

20230613-VPS-Akatemia---SJK-Akatemia-2-0215

VPS Akatemia palaa viikon pelitauon jälkeen takaisin jalkapallon pariin, kun joukkue matkustaa torstaina Närpiöön kohtaamaan Närpes Kraftin kakkosjoukkueen. VPS Akatemia pyrkii torstain ottelun myötä keräämään lisää pisteitä sarjakärjen haastamista varten, kun taas Närpes koittaa nousta sarjan kolmen viimeisen joukosta.

 

VPS Akatemia kulkee parhaillaan kahden upean voiton siivittämänä. Raidan vaikeampi jakso tuli päätökseen NIK-kotivoiton jälkeen, jolloin vieraat kaatuivat selvin 9–1 lukemin. Itseluottamusta ja määrätietoisuutta joukkueeseen toi lisää myös viimeisin vierasvoitto KPV:sta, jolloin vaasalaiset olivat Kokkolan keskuskentällä selvästi parempia 2–5 voitolla. Joukkueen tehokkuus on saatu jälleen hyvälle mallille, ja saman toivotaan jatkuvan myös tulevilla kierroksilla.

 

Sarjaykkösen haastamiseen on vielä kuitenkin matkaa. Upeasti kuluvalla kaudella suoriutunut SJK Akatemia/2 on voittanut 12 ottelustaan 10 peliä, ja piste-eroa Raidalla ja seinäjokisilla on toistaiseksi 7 pistettä.

 

Akatemian hyökkääjä Lauri Ketola kertoo joukkueen ilmapiirin olevan huipussaan, joka ruokkii myös toimintaa kentällä. Voitot maistuvat joukkueelle, ja ne myös antavat uskoa taisteluun sarjan kärkipaikasta.

- Joukkueen yleisilmapiiri on parin viime voiton jälkeen loistava. On ollut mukava taas voittaa ja kaikilla on myös luottoa omaan tekemiseen. Meidän on otettava jokaisesta pelistä niin paljon pisteitä, kuin mahdollista, jotta voimme haastaa SJK:n sarjan ykköspaikasta, Ketola toteaa.

 

Vastaan asettuva Närpes Kraft/2 on kohdannut alkukaudella todella haastavia tuloksia, mutta viimeiseen viiteen otteluun närpiöläiset ovat keränneet kaksi voittoa ja yhden tasapelin, joka on ollut selkeä parannus alkukauden alisuoriutumiseen verrattuna. Ketola näkee Närpeksessä selviä vahvuuksia, ja painottaa pelin olevan myös Vepsulle olosuhteisiin nähden vaikeampi tapaus.

- Pelasimme kauden ensimmäisen pelin Närpestä vastaan, jolloin närpiöläiset kykenivät haastamaan vastahyökkäyksillä ajoittain. Vaikea sanoa kauden ensimmäisen pelin perusteella, minkälainen Närpes nähdään torstaina.

- Uskon kuitenkin, että vaikeampi peli tulossa, koska pelaamme vieraissa luonnonnurmella. Omalla tekemisellämme meidän pitäisi voittaa kuitenkin torstain peli. Parannettavaa meillä on vielä hyökkäyspäässä viimeisten ratkaisujen tekemisessä, joita on saatava laadukkaammaksi, Ketola summaa.

 

Kumpi joukkue vie kolme pistettä kotiin torstaina? Närpiön keskuskentällä pelattava ottelu vihelletään käyntiin torstaina 20.7. kello 19:00!

 

 

Närpes Kraft/2 - VPS Akatemia

 

Miesten Kolmonen

 

Närpiön keskuskenttä, Närpiö

 

20.7.2023 kello 19:00

Jesper Engström Veikkausliiga-podcastin vieraana!
VPS:n viikko-ohjelma | Viikko 29
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio