VPSTV jatkaa myös ensi kaudella – Uutena ohjelmana Vepsun Viikkomakasiini

vpstv

VPSTV tuottaa videosisältöä seuran kanaville myös ensi kaudella. Ohjelmistoon on kuitenkin luvassa muutoksia tulevalla kaudella.

Otteluennakot ja -raportit jatkuvat tutulla tavalla. Myös Pelipäivän Studio jatkuu uudistetulla konseptilla. Täysin uutena ohjelmana mukaan tulee Vepsun Viikkomakasiini. Viikkomakasiinissa tutustaan rennolla otteella pelaajiin ja pelin eri osa-alueisiin.

Myös ääntä tullaan käyttämään ensi kaudella uudella tavalla. Uudesta Vepsu Radiosta voi kuunnella haastatteluja, pelipäivän tunnelmia ja otteluselostuksia vieraspeleistä. VPS jatkaa myös yhteistyötään suosittua Radio Hietalahti-podcastia tuottavan Boom City Radion kanssa.

VPSTV:n ja Vepsu Radion taustalla on kaikille Vepsu-faneille tuttu Tommi Helminen. Helminen odottaa innolla tulevaa kautta ja uusia ohjelmia.

- Hienoa päästä jatkamaan viime vuonna aloitettua työtä Vepsun edustusjoukkueen parissa. Odotan innolla uusia ohjelmia ja Vepsu Radion tekemistä. Itsellä noin kymmenen vuotta radion tekemistä takana, joten uskon, että voimme yhdessä luoda hienon ja uniikin konseptin Vepsun ympärille. Suomessa ei monella joukkueella ole omaa radiokanavaa, sanoo Helminen.

Ensi kaudella kannattaa siis tarkkailla Vepsun sosiaalisen median kanavia tarkkaan. Tarjolla tulee olemaan paljon mielenkiintoista sisältöä. 

OSTA KAUSIKORTTI KAUDELLE 2019

VPS kunnioittaa Reijo Nabbin muistoa
Raportti: VPS nappasi toisen peräkkäisen voiton Cu...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio