VPS:n Respect-palkinto Aaku Laitiselle

Respect-palkinto

Vaasan Palloseura on palkinnut Junnuliiga-koordinaattori Aaku Laitisen Respect palkinnolla. Laitinen on toiminut Vaasan Palloseurassa erilaisissa tehtävissä jo vuodesta 2005 lähtien. VPS Junioreiden kasvatti on toiminut muun muassa valmentajana ja tyttöjen valmennuspäällikkönä. Laitinen on myös jakanut VPS:n Match Magazinea kaupungilla jo yli kymmenen vuoden ajan. Respect-palkinto pääsi yllättämään Laitisen, joka kertoo kasvaneensa Vepsulaiseksi.

- Palkinto oli hieno saada ja se pääsi yllättämään. Ei ollut kyllä mitään tietoa ennakkoon, että sellainen olisi tulossa. Palkinto tuli yllätyksenä. Isä ja sedät pelasivat aikoinaan Vepsussa, ja pikkuhiljaa sitä alkoi itsekin kasvamaan Vepsulaiseksi. Sitten aloitin valmennushommat ja muut. Aina on ollut sellainen asenne, että tehdään hommia joukkueen eteen. Sitä kautta on tehtäviäkin tullut ja ehkä olen ollut huono sanomaan ei. Sitten on lähdetty moneen mukaan, kertoo Laitinen.

Respect-palkinnon vastaanottanut Laitinen sai palkitsemisen yhteydessä Veikkaukselta 500 euron rahapalkinnon. Veikkausvoittovaroista on myönnetty 2000-luvulla kokonaisuudessaan yli 20 miljoonaa euroa tukea Veikkausliigapaikkakuntien jalkapallo-olosuhteiden parannuksia varten. Laitinen lahjoitti rahapalkinnon VPS:n tukisäätiölle. Säätiö tukee muun muassa vähävaraisten nuorten jalkapalloharrastusta.

- Nykyisen työnkuvani ohella haluan tukea ja mahdollistaa vähävaraisten lasten jalkapalloharrastusta. Vaikka Junnuliigassa on maltilliset kustannukset, joillekin se on liian iso raha. Tätä kautta sitten mahdollisesti saadaan uusia harrastajia mukaan, Laitinen sanoo. 

HANKI LIPPUSI KUPS-OTTELUUN

Petri Fahler luopuu tehtävästään VPS Oy:n toimitus...
Raportti: VPS taipui kauden toiseen tappioonsa

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio