VPS:n ja GIF Sundsvallin välinen harjoitusottelu jouduttiin keskeyttämään

raportti2

VPS:n ja GIF Sundsvallin välinen ottelu oli tarkoitus pelata perjantaina Uumajassa Energi Arenalla. Rankka lumisade ja kentän auraaminen viivästyttivät pelin alkua. Lisäviivästyksiä oli luvassa, kun traktorin aura repi palan nurmimattoa irti maasta. Kenttää päätettiin lyhentää ja ottelu päästiin lopulta aloittamaan.

Kentälle satanut pieni lumipeite ei näyttänyt kuitenkaan varsinaisesti haittaavaan joukkueita pelin alussa. Pallo liikkui nopeasti ja varsinkin VPS:n syöttöpeli oli erittäin laadukasta. Vartin pelin jälkeen GIF Sundsvall pääsi kuitenkin yllättämään vaasalaiset. Maic Sema sai pallon Vepsun rangaistusalueella ja hänen laukauksensa painui Martin Kompallan vartioiman maalin etuylänurkkaan.

VPS:n vastaus oli luvassa heti muutaman minuutin päästä. Vaasalaiset purkivat Sundsvallin prässin tyylikkäästi ja Steven Morrissey lähti pitkään kuljetukseen, jonka päätteeksi häntä rikottiin rangaistuspotkun arvoisesti GIF Sundsvallin rangaistusalueella. Morrissey asettui itse pallon taakse ja laukoi pelivälineen varmasti oikeaan alanurkkaan.

Peli jatkui maalien jälkeen tasaisena ja molemmilla oli muutamia puolittaisia maalipaikkoja. Rankka lumisade oli jatkunut koko pelin ajan ja kentälle oli kertynyt reilusti lunta. Puolen tunnin pelin kohdalla tuomari vihelsi pilliinsä ja joukkueet marssivat koppeihinsa. Ottelun jatkamista pohdittiin pitkään, mutta lopulta ottelu päätettiin keskeyttää.

Päävalmentaja Petri Vuorinen oli erittäin pettynyt ottelun keskeytymiseen. Vuorinen oli kuitenkin tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Pelimme oli tänään ihan hyvää. Olosuhteet ensimmäisellä 30 minuutilla eivät tuntuneet niin huonoilta, että kentällä ei olisi pystynyt pelaamaan. Pallo liikkui nopeasti. Samanlaiset olosuhteet voivat olla luvassa myös ensi viikolla Suomen Cupissa Gnistania vastaan.

- Tästä reissusta ei jäänyt paljoa käteen. Halusimme päästä mittaamaan tasoamme GIF Sundsvallia vastaan. Tämä olisi ollut meille harvinainen peli, jota odotimme innolla. Tämä olisi ollut kaikille pelaajille hyvä mittari. Tällaiset pelit nostaisivat tasoamme, mutta pääsimme tänään pelaamaan vain puoli tuntia, kommentoi Vuorinen.

VPS jää yöksi Uumajaan ja ottelun mahdollista jatkamista huomenna selvitellään yhä. Ottelun loppuun pelaaminen on kuitenkin erittäin epätodennäköistä.

RYHDY VEPSUN OMISTAJAKSI

Maalivahti Aati Riihimäki VPS:n testattavana
Ennakko: ”Mahtava haaste” - VPS kohtaa GIF Sundsva...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio