VPS kunnioittaa Reijo Nabbin muistoa

Nabb

Pitkäaikainen VPS-aktiivi Reijo Nabb on nukkunut pois. Nabb kasvoi Palosaarella ja pelasi VPV:n paidassa yli kymmenen vuoden ajan. Nabb tuli mukaan Vaasan Palloseuran toimintaan vuonna 1972 ja toimi seurassa useissa eri rooleissa. Nabb oli vuosien varrella johtokunnan jäsenenä, valmentajana, joukkueenjohtajana ja huoltajana. Mies toimi myös järjestysmies- ja esimiestehtävissä Vepsun kotipeleissä jo 70-luvulta lähtien.

Joukkueenjohtaja Jouko "Takku" Jokinen kuvailee Nabbia ystävälliseksi mieheksi, jolle VPS oli sydämenasia.

- Jos mietitään ihmistä, jolla on VPS-sydän, se oli todella tämä ihminen. Reijo tuli viime kauden viimeiseen kotiotteluun, vaikka hän oli jo heikossa kunnossa ja joutui lähtemään puoliajalla. Kerran Reijo soitti minulle ennen peliä ja kertoi, että hän on sairaalassa eikä häntä päästetä tulemaan otteluun. Hän halusi silti tietää Vepsun aloituskokoonpanon. Tällaisista jutuista voi päätellä, että minkälainen ihminen Reijo oli, muistelee "Takku".

Vuonna 2010 Nabbille myönnettiin Palloliiton toimesta harvinainen timanttinen seuratoimijamerkki. Timanttinen merkki voidaan myöntää henkilöille, jotka ovat tehneet vapaaehtoistyötä jalkapallon parissa vähintään 50 vuoden ajan.

- Juniorit ovat seuran pääasia ja minusta tuntuukin, että junioritoiminta on tällä hetkellä todella hyvissä käsissä VPS:ssä. Olisi hienoa, jos tulevaisuudessa aina yhdestä kahteen pelaajaa nousisi vuosittain edustusjoukkueeseen mukaan, Nabb kertoi vuonna 2013.

VPS kunnioittaa Reijo Nabbin muistoa ensi lauantain kotiottelussa RoPSia vastaan. Ottelussa pidetään hiljainen hetki ja VPS pelaa ottelun surunauhoissa.

Ennakko: VPS ja RoPS kohtaavat Suomen Cupissa
VPSTV jatkaa myös ensi kaudella – Uutena ohjelmana...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio