VEPSULTA & HOPE RY:LTÄ HYVÄN TAHDON BLACK FRIDAY -KAMPANJA!

BLACK-FRIDAY & HOPE

Vaasan Palloseura ja Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry toteuttavat tulevana perjantaina hyvän tahdon Black Friday -kampanjan!

Homma toimii siis näin: VPS lahjoittaa niin monta kausikorttia Hope ry:lle kuin perjantain 23.11. aikana ostetaan. Eli ostamalla kausikortin perjantaina, teet samalla hyvän tahdon eleen lahjoittamalla. Kampanja-aika on torstain ja perjantain välisestä yöstä 00:00 alkaen perjantain ja lauantain väliseen yöhön 00:00 päättyen.

VPS ja Hope ry haluavat yhdessä mahdollistaa jalkapalloelämyksiä koko kauden mitalta myös niille, joilla ei välttämättä siihen muuten olisi mahdollisuutta. VPS haluaa olla koko Vaasan Raita. Elisa Stadionille ovat tervetulleita kaikki ja kampanjan myötä kansallisesta huippujalkapallosta voi nauttia yhä useampi. Ole sinäkin mukana hyvän mielen tempauksessamme!

Kausikorttien hinnat ovat siis seuraavat:

PÄÄKATSOMO 149 €
PÄÄTYKATSOMOT 59 €

(Studio Ticketistä ostettuna +1,5 € palvelumaksu, verkkokaupasta +1 € toimitusmaksu)

OSTA OMASI TÄSTÄ!

__________________
TIETOA HOPESTA:

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Vaasassa on toimittu huhtikuusta 2017 alkaen. Avustamme vähävaraisia ja kriisin kokeneita lapsiperheitä Vaasassa ja lähialueilla. Käytännössä alueemme on tässä rannikolla Vöyriltä Korsnäsiin ja sisämaassa Isokyrön kulmille. Tänä vuonna tähän päivään mennessä olemme avustaneet noin 320 lasta ja nuorta.

Käytännössä annamme apua kolmella eri tavalla:

1. KERÄÄMME JA KIERRÄTÄMME VAATE- JA TAVARALAHJOITUKSIA

Keräämme ja jaamme lähinnä lasten- ja nuorten vaatteita, kenkiä, leluja, urheiluvälineitä ja kodin käyttötavaraa.

2. TUEMME LASTEN JA NUORTEN HARRASTUKSIA
Tarjoamme vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisemman harrastamisen. Tuemme myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksia.

3. MAHDOLLISTAMME ILOA VAPAA-AJAN ELÄMYKSILLÄ
Lapset ovat päässeet elokuviin, urheilutapahtumiin, retkille ja konsertteihin, yhdenvertaisina kavereidensa kanssa.

Miten voi osallistua?
-Meille voi lahjoittaa hyväkuntoisia lasten ja nuorten vaatteita, kenkiä, leluja, urheiluvälineitä sekä kodin käyttötavaraa, esim. lakanat, pyyhkeet, lautaset. kattilat jne. Myös hygieniatarvikkeet ja pesuaineet sekä kuivaruokatavarat ovat kysyttyjä.
-Meille voi lahjoittaa lahjakortteja, leffalippuja yms erilaisiin kauppoihin, ravintoloihin tai harrastuspaikkoihin.
-Meillä voi lahjoittaa rahaa - Emme koskaan anna perheille suoraan rahaa, vaan maksamme sillä esimerkiksi harrastusmaksuja, ostamme harrastusvälineitä, maksamme oppikirjoja toisen asteen kouluihin tai ostamme toimitiloille asiakasperheille jaettavaksi esimerkiksi hygieniatarvikkeita tai pyyki- ja kodin pesuaineita.
- Työpaikalla tai harrastuspiirissä voi järjestää pienimuotoisen keräyksen. 
- Voi tulla vapaaehtoiseksi toimintaamme. 

TUTUSTU HOPE RY:N TOIMINTAAN TÄÄLTÄ.

VPS kohtaa KuPSin nuorella kokoonpanolla - kolme t...
VPS pelaa viikon päästä treenipelin - harjoituksis...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio