Vaasan Sport vieraili Elisa Stadionilla

Sport

Hietalahdessa nähtiin tänään mielenkiintoinen ottelu, kun Vaasan Sport vieraili Elisa Stadionilla. Jääkiekkoilijat pääsivät näyttämään taitojaan kunnolla vihreällä veralla, koska pelaajat oli jaettu kahteen joukkueeseen, jotka pelasivat 2 x 30 minuuttisen ottelun. Mustan ja punaisen joukkueen välinen ottelu oli tasainen jännitysnäytelmä, joka ratkesi vasta viime minuuteilla. Punainen joukkue vei ottelun lopulta nimiinsä lukemin 3-1.

VPS toimi isäntänä Sportille ja tarjosi myös valmennusapua joukkueilla. Molemmille joukkueille pidettiin laadukas videopalaveri ennen ottelua ja myös alkulämmöt vedettiin Vepsun valmennuksen johdolla. Christian Sund ja Carlos Fradão johtivat tappioon taipunutta mustaa joukkuetta. Rodrigo Picchioni ja Andre Lourenço saivat sen sijaan tuulettaa punaisen joukkueen voittoa.

VPS kävi viime kauden jälkeen pelaamassa jääkiekkoa Sportin isännöimänä ja nyt oli Sportin vuoro kokeilla toista lajia. Vaasan Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma toimi tällä kertaa punaisen joukkueen maalivahtina. Henri Sillanpään pelipaidassa pelannut Pajuluoma teki ottelussa useita tärkeitä torjuntoja.

- Oli hieno tapahtuma. Hieno fiilis olisi ollut tuloksesta riippumatta, mutta totta kai on vielä hienompaa, kun voitettiin. Oli kiva päästä tänne pelaamaan. Joskus junnarina pelasin maalivahtina, mutta kun isot maalit tuli ja olin niin pieni ja minulla oli niin huono ponnistusvoima, että se jäi aika lyhyeen, Pajuluoma sanoi pelin jälkeen.

Pajuluoma pitää VPS:n ja Sportin välistä yhteistyötä hienona asiana.

- Me tarvitaan molempia seuroja ja emme kilpaile keskenämme missään nimessä. Vaasa tarvitsee molempia. Itse kannatan Vepsua ja olen henkeen ja vereen heidän puolellaan, vaikka kotkasydän olenkin. Pete on joskus pyytänyt jeesiä ja nyt pyysin Peteltä jeesiä. Sitä saatiin ja mikäs sen hienompaa, kun olla lähellä toisiaan. Tämä oli tosi makea juttu, että päästiin tänne, Pajuluoma kertoi. 

Ennakko: VPS isännöi KuPS:ia maanantaina
Raportti: Akatemialle karu kotitappio

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio