Vaasan Palloseura Oy käynnistää osakeannin

tiedote

VPS käynnistää osakeannin tiistaina 26.2.2019. Osakeanti on heti julkinen eli jokaisella on mahdollisuus tukea paikallista huippujalkapalloa ja liittyä VPS:n omistajien joukkoon.

- VPS haluaa laajentaa seuran omistuspohjaa, tervehdyttää seuran taloutta ja ottaa askeleet uusia kehityspolkuja kohti. Viimeiset vuodet ovat sisältäneet sekä urheilullista että taloudellista menestystä, mutta myös tappioita. Toimintaympäristö on muuttunut viime vuosina monella eri tasolla ja siksi Vaasan Palloseura Oy:n hallitus on päättänyt käynnistää osakeannin, jolle on ollut valtuutus omistajien yhtiökokoukselta jo muutama vuosi sitten, kommentoi hallituksen puheenjohtaja Riku Asukas.

Osakkeenomistajana tuet myös VPS:n junioritoimintaa. Osa annissa kerätyistä resursseista suunnataan akatemiatoiminnan kehittämiseen jo tämän kauden aikana.

Uusia osakkeita on jaossa 2125 kappaletta. Osakkeiden aiempi lukumäärä oli 6025, joten jaettava omistusosuus on 26,07 %, jos kaikki uudet osakkeet merkitään. Yhden osakkeen hinta on 100 euroa. Osakeannilla ei ole minimitavoitetta ja se jatkuu määräämättömän ajan. Omistajaksi voi ryhtyä merkitsemällä osakkeita VPS:n verkkokaupassa tai ottamalla yhteyttä seuran toimistoon.

"Menestyvä Vaasanseutu, sen ihmiset ja yritykset tarvitsevat tuekseen elämyksiä. Ryhtymällä osakkeenomistajaksi olet mukana turvaamassa huippujalkapallon jatkumista Vaasassa." #8 Sebastian Strandvall.

Lisätietoja: Ryhdy omistajaksi På svenska: Bli en ägare

VPS:n osakeanti:

  • Osakkeen hinta 100 €
  • Osakkeiden aiempi lukumäärä 6025 kpl
  • Uusia osakkeita jaossa 2125 kpl
  • Jaettava omistusosuus 0,012 - 26,07 %

RYHDY OMISTAJAKSI 

VPS:n ja GIF Sundsvallin välinen ottelu siirtyy Uu...
Raportti: Ilves vahvempi Suomen Cupin kärkikamppai...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio