Useita testipelaajia mukana Vepsun harjoituksissa tällä viikolla

VPS-IFKM020717-37

VPS harjoitteli tänään fyysisten testien merkeissä Botniahallissa. Harjoituksissa oli mukana myös useita testipelaajia. Kaikki tänään harjoituksissa mukana olleet testipelaajat olivat maalivahteja.

- Maalivahdit ovat tällä hetkellä se, mitä me haemme joukkueeseen. Tänään mukana oli kolme maalivahtia ja vielä on tulossa jokunen maalivahti testiin, päävalmentaja Petri Vuorinen kertoi.

Tänään mukana olleet maalivahdit ovat Riku Lelo Lun Koka, Santeri Aaltonen sekä Martin Kompalla. Huomenna harjoituksiin liittyy myös ranskalainen Vincent Dorel.

Lelo Lun Koka on viimeksi pelannut KPV:ssa, Santeri Aaltonen pelasi viime kaudella Salon Pallossa, Kompalla on viimeksi edustanut SV Straelenia Saksassa ja Dorel on pelannut viimeksi Romaniassa. Kompalla ja Dorel ovat pelanneet laadukkaissa akatemioissa Borussia Mönchengladbachissa ja Rennesissä.

-Tämä on aika yleistä tällä hetkellä, että Euroopasta löytyy paljon pelaajia, jotka ovat olleet eri akatemioissa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että he ovat valmiita pelaajia. Heissä on kuitenkin ollut aikanaan jotain erikoista ja oppia on varmasti tarttunut, Vuorinen totesi.

Testipelaajilta Vuorinen toivoo näkevänsä johtajuutta maalin edessä ja laadukasta torjuntatyöskentelyä, joka olisi Veikkausliigan parhaimmistoa.

-Uskon, että tänä vuonna maalivahdin rooli tulee korostumaan vielä enemmän kuin aiemmin. Me tarvitsemme ison tuen sinne taakse, Vuorinen kommentoi.

Kaikki testimaalivahdit ovat mukana Vepsun tämän viikon harjoituksissa. 

OSTA VEPSUN KAUSIKORTTI TÄSTÄ!

Artikkelikuva: Juha Tamminen

VPS kohtaa GIF Sundsvallin Vaasassa harjoitusottel...
VPS ja KuPS kohtaavat Suomen Cupissa Vaasassa

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio