TÄYSTYRMÄYS! VPS J Akatemia murjoi Virkiän

mudu2

VPS J Akatemia antoi tänään oikein kunnolla pataan Lapuan Virkiälle Elisa Stadionilla pelatussa Kolmosen ottelussa.

Maalijuhlat päättyivät lopulta 8-1. Puoliajalla tilanne oli 4-0 ja jo pelin neljännellä minuutilla kotijoukkue johti 2-0.

Voitto oli Vepsun akatemialle kauden neljäs. Joukkue on pelannut Kolmosessa nyt viisi ottelua ja sarjataulukossa on hallussa sija kaksi. Maaliero on tällä hetkellä 18-4.

VPS:n edustusjoukkueen sopimuspelaajista olivat tänään mukana kokoonpanossa maalivahti Samu Volotinen, sekä omat kasvatit Akseli Lehtimäki, Momodou Sarr, Leevi Mäkilä ja Khamis Maki.

Ottelun hahmo oli Sarr, joka paukutti kolme maalia lapualaisten verkkoon. Veikkausliigadebyyttinsä Ilvestä vastaan tehnyt Sarr teki vaasalaisten 2-0, 4-0 ja 7-1 -osumat. Lehtimäki osui puolestaan kahdesti lauottuaan akateemikkojen 3-0 ja 8-1 -maalit.

Ilotulituksen aloitti jo pelin toisella minuutilla VPS J Akatemian kuluvan kauden toistaiseksi paras maalintekijä Jesse Kankaanpää. Kankaanpäällä on kasassa viisi osumaa. Sarrilla puolestaan nyt neljä.