Roope Kuisma aloittaa Vepsun uutena tiedottajana - "Tämä on työ, jota olen aina halunnut tehdä"

Roope

Vaasan Palloseuran uusi tiedottaja aloittaa työtehtävänsä perjantaina 4.1. Uudeksi tiedottajaksi valittiin syksyn rekryprosessin tuloksena Roope Kuisma.

Hakemuksia tehtävään tuli erittäin hyvä määrä. Lopulta Kuisma, 25, nähtiin parhaana vaihtoehtona. Kyseessä on erittäin intohimoinen jalkapalloihminen, joka on lähtöisin Tampereen lähistöltä.

- Lempäälästä olen alun perin kotoisin. Jalkapalloa olen pelannut pienestä pitäen. Olen seurannut aktiivisesti futista ja eritoten kotimaista jalkapalloa koko ikäni. Hakan peleistä se aikanaan lähti ja Veikkausliiga-matseja on tullut koluttua paljon. Nyt olen reilut kolme vuotta asunut Vaasassa ja lukenut viestintää, niin Vepsua on tullut seurattua samalla tiiviisti. Olen todella vahvasti Suomi-futisihminen, Kuisma kertoo.

Mitenkäs tuollainen Hakan mies sitten soveltuu Vaasaan ja Raidan pariin?

- Hyvin varmasti. Olen Vaasassa asunut nyt pitkään ja käynyt peleissä paljon. Olen tykännyt joukkueesta ja yksittäisistä pelaajista ja täällä on Suomen parhaat olosuhteet. Ei kai siinä voi muuta kuin tykästyä seuraan, Kuisma toteaa.

Omaa työpestiään Kuisma odottaa jo vesi kielellä.

- Innoissani olen. Tosi mielenkiintoinen pesti on edessä. Homma on varmasti hauskaa, vaikka haasteita totta kai on. Olen valmis tekemään paljon töitä, että yleisö löytää takaisin stadionille ja että tiedottaminen on laadukasta, Kuisma sanailee.

Kuisman opinnot Vaasan yliopistolla ovat maisterivaiheessa ja niitä hän aikoo suoritella työn ohella hiljakseen sen mitä ehtii. Erinomainen tietotaito kotimaisesta jalkapallosta ja intohimoinen ote Veikkausliigaan yhdistettynä viestinnälliseen osaamiseen ovat isoja etuja tulevassa työssä.

- Heti kun kuulin, että on mahdollisuus hakea kyseiseen hommaan, niin iskin saman tien kiinni. Tämä on juuri sellainen työ, jota olen aina halunnut tehdä, kun saa olla suomalaisen jalkapallon kanssa tekemisissä. Mahtavaa saada tällainen mahdollisuus, kun koulutus ja osaaminenkin vastaavat työnkuvaa, Kuisma iloitsee.

Kuisma on ollut pienestä pitäen myös aktiivinen Huuhkajien kannattaja. Tällä hetkellä Suomen jalkapallomaajoukkueen kannattaminen on Kuisman mukaan varsin maukasta.

- Huuhkajat on aina ollut se ykkösjuttu. Nyt kun menee kovaa, niin onhan tämä aika hienoa aikaa olla Huuhkaja-fani. Toivottavasti Vepsustakin nousee tulevaisuudessa pelaajia aina maajoukkueeseen asti Pyry Soirin tapaan, Kuisma kommentoi.

VPS toivottaa Roopen lämpimästi tervetulleeksi Raidan pariin ja Vepsu-yhteisöön! 

---

Muistathan alkuvuoden tarjoushinnat kausareille! Päätykatsomot 99 € ja pääkatsomo 229 €!

OSTA KAUSIKORTTI KAUDELLE 2019 TÄSTÄ.

VPS ja KuPS kohtaavat Suomen Cupissa Vaasassa
VPS J Akatemialle portugalilainen päävalmentaja Sp...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio