Päävalmentaja Vuorinen Kemi -ottelusta: "Nollapeli oli plussaa"

untitled-35

Vaasan Palloseura haki eilen kolme pistettä PS Kemiltä Sauvosaaren kentältä. Päävalmentaja Petri Vuorinen oli tiettyihin asioihin tyytyväinen tärkeän voiton jälkeen.

- Kemi on vaikea paikka pelata. Nollapeli oli plussaa, sekä maalipaikat, jotka loimme pelin alussa. Muutenkin pelasimme hyvällä asenteella ja peli-ilmeellä. Kokoonpanoon palanneiden pelaajien suhteen voi myös olla tyytyväinen, Vuorinen kommentoi lauantain ottelun parhaita puolia.

Petrattavaakin kuitenkin jäi jonkin verran.

- Pallonmenetyksiä tuli liikaa ja pelivälineestä luovuttiin välillä helpolla. Joitain yksittäisiä puolustustilanteita olisi myös pitänyt pelata paremmin, Vuorinen totesi.

VPS oli valinnut tällä kertaa ottelusuunnitelmakseen hieman erilaisen tavan hakea pisteet pohjoisesta, kuin mitä Vepsulta yleensä nähdään. Peli oli hyvin suoraviivaista ja palloa pelattiin kenties enemmän ilmassa kuin normaalisti.

- Ottelusuunnitelma toimi osittain mutta paljon jäi parannettavaa.

Pelistä tuli heikkokuntoisella ja kastelemattomalla luonnonnurmella melkoista painimista, eikä se ajoittain juuri jalkapalloa muistuttanut. Kaksinkamppailuissa Raita onnistui kuitenkin olemaan vahva.

- Osoitimme, että pärjäämme kaksinkamppailuissa fyysistä vastustajaa vastaan. Osoitimme myös eritoten sen, että pelaajat pysyivät erittäin fokusoituneina eivätkä laittaneet energiaa vastustajiin tai tuomareihin, Vuorinen sanoi.

Vaikka peli melkoista kamppailua oli ja paljon tapahtui myös rikkeitä, ei rosteri kärsinyt uusista kolhuista.

- Tepsiä vastaan on sama kokoonpano käytössä, Vuorinen totesi ytimekkäästi.

Seuraava ottelu on siis keskiviikkona 4.7., kun Turun Palloseura saapuu vierailulle Elisa Stadionille. VPS pelaa vielä sunnuntaina 8.7. Honkaa vastaan vieraissa ennen siirtymistään lyhyelle, viikon mittaiselle kesälomalle.

Artikkelikuva: Harri Bragge.

OSTA LIPUT VPS-TPS -OTTELUUN TÄSTÄ.

FC Sion -lainat Ciss ja Gueye jatkavat kauden lopp...
Raportti: VPS taisteli pisteet Kemistä

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2019 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio