Lisätietoja sopimustilanteesta – Karl-Filip Eriksson liittyy joukkueeseen

sopimusuutisia-artikkelikuva

Augustin Irumva, Samba Sillah ja Karl-Filip Eriksson pelaavat Suomen Cupissa VPS-paidassa.

Augustin Irumva ja VPS ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen. Irumva on Vepsun oma kasvatti, joka edusti viime kaudella VPS J Akatemiaa. 18-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut jo kahdessa ensimmäisessä Cup-ottelussa.

- Augustinilla on hyvä kestävyys keskikentällä. Hän on todella rauhallinen pelinavaamisvaiheessa ja pystyy lukemaan tilanteita hyvin. Päätöksentekoa keskikentällä pitää vielä nopeuttaa ja kovuutta puolustuspelaamisessa täytyy kehittää, kommentoi päävalmentaja Petri Vuorinen.

20-vuotias laitapelaaja Samba Sillah liittyi VPS:n harjoituksiin viime viikolla. Sillah edusti viime kaudella FF Jaroa, mutta on aiemmin pelannut Vepsun junioreissa. Nopeajalkainen Sillah on VPS:n mukana koeajalla ja pelasi jo KuPS-ottelussa.

- Samba on hyvä kuljettamaan palloa ja hänellä on hyvä laukaus. Pelinymmärrystä ja taktista puolta täytyy vielä kehittää Samban kanssa, sanoo Vuorinen.

VPS on vahvistanut myös maalivahtiosastoaan. Vepsua aiemminkin edustanut Karl-Filip Eriksson liittyy joukkueen mukaan lyhyellä sopimuksella. Viime kaudella Eriksson pelasi Närpes Kraftissa Kakkosessa. 24-vuotias maalivahti on todennäköisesti kokoonpanossa jo RoPS-ottelussa.

VPS-RoPS pelataan huomenna Fennia Arenassa klo 17:45. Osta lippu otteluun Vepsun verkkokaupasta.

Kuva: Harri Bragge

OSTA LIPPU MATSIIN TÄÄLTÄ

Raportti: VPS varmisti jatkopaikkansa Suomen Cupis...
Ennakko: VPS ja RoPS kohtaavat Suomen Cupissa

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio