Kujanpään optio käytetty - sopimustilanne näyttää tältä

aatu

Aatu Kujanpää jatkaa Vaasan Palloseurassa myös kaudella 2019. Kujanpään sopimuksessa ollut optio on käytetty.

Kuten Petri Vuorinen Boom City Radiolle jo viime viikon lopulla väläytti, Aatu Kujanpää, 20, pelaa myös ensi kaudella Vepsun riveissä. Mennyt kausi meni Veikkausliigan osalta ohi, sillä Kujanpää loukkaantui pre-seasonin aikana. Se oli suuri harmi, sillä nuorukainen alkoi päästä talvikauden peleissä hyvään liitoon.

- Aatulla oli rikkonainen kausi, jonka pilasi loukkaantuminen. Hänellä kesti hieman päästä hommaan mukaan talvella, mutta sitten alkoi tulla onnistumisia treeneissä, sitä kauttaa peliaikaa ja onnistumisia peleissä. Hän pelasi talvikaudella meillä laitapelaajana, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Kujanpään vahvuudet ovat hyökkäyspään pelaamisessa. Hänellä on erinomainen potkutekniikka ja painava laukaus ylipäätään.

- Aatu on ollut mukana pallollisissa osioissa jo melko paljon. Olemme testanneet pelaajia marraskuun aikana ja hänellä on vielä matkaa viime tammikuun testituloksiinsa ja siihen, että juoksukunto on hyvä. Se antaa Aatulle tavoitteita joulukuun ajaksi. Hän tietää että alkuvuodesta pitää olla kunnossa ja tekee töitä sen eteen. Tavoite on nimenomaan, että tammikuussa hän olisi täydessä terässä ja täysillä mukana treeneissämme, Vuorinen jatkoi.

Sopimustilanne tällä hetkellä

VPS harjoittelee vielä torstaihin saakka ennen lomille siirtymistään. Sopimustilanne joululomalle lähdettäessä on seuraavanlainen.

Sopimuspelaajien listalla ei ole tällä hetkellä ainuttakaan maalivahtia. Puolustukseen sen sijaan on kiinnitettynä kaikkiaan kuusi pelaajaa. Viime kaudesta jatkavat Timi Lahti, Eero-Matti Auvinen, Hindrek Ojamaa ja Jesper Engström. Uusina pelaajina puolustukseen on jo hankittu Jonas Häkkinen, sekä Martti Haukioja.

Keskikenttäpelaajien kohdalla sopimukset jatkuvat kaikkiaan kuudella pelaajalla. He ovat Jerry Voutilainen, Sebastian Strandvall, Juho Lähde, Aatu Laatikainen, Joonas Vahtera, sekä Fabrice Gatambiye. Lisäksi Leevi Mäkilän, Jesper Suokon ja Akseli Lehtimäen, jotka kaikki pelasivat viime kaudella VPS J Akatemiassa, optiot on käytetty.

Hyökkäyksessä Steven Morrisseyn ja Samu Alangon sopimukset jatkuvat. Akatemiaa edustaneen Khamis Makin, sekä liigassakin jo debytoimaan päässeen Momodou Sarrin optiot on myös käytetty.

Kaikkiaan kiinnitettyjä pelaajia ensi kaudelle on nyt 20 kappaletta. Kauden 2019 valmennusryhmän osalta sopimustilanteesta tiedotetaan lähiaikoina.

VPS:n riveissä eivät varmuudella jatka viime kauden joukkueesta Marko Meerits, Samu Volotinen, Aubrey David, Douglas Caé, Omar Jama ja Akseli Kalermo, sekä valmentaja Ricardo Duarte. VPS kiittää kaikkia edellä mainittuja henkilöitä heidän ajastaan Vaasan Palloseurassa ja toivottaa lämpimästi onnea uralle uusiin haasteisiin.

FC Sionista lainalla olleet Elhadji Ciss ja Ibrahima Gueye ovat palanneet jo Veikkausliiga-kauden jälkeen sveitsiläisseuraan. Heidän suhteen ensi kauden tilanne on vielä auki. 

Vaasan Palloseuran sopimustilanne 27.11.

Timi Lahti

Eero-Matti Auvinen

Jesper Engström

Hindrek Ojamaa

Jonas Häkkinen

Martti Haukioja

Jerry Voutilainen

Sebastian Strandvall

Juho Lähde

Aatu Laatikainen

Joonas Vahtera

Fabrice Gatambiye

Leevi Mäkilä

Jesper Suokko

Akseli Lehtimäki

Steven Morrissey

Samu Alanko

Momodou Sarr

Khamis Maki

Aatu Kujanpää 

Artikkelikuva: Harri Bragge.

Henri Sillanpää jatkaa Vepsun edustuksen maalivaht...
KuPS vahvempi treenipelissä - nuorille runsaasti p...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio