KAKKOSEEN! VPS J Akatemia varmisti sarjanousun kierros ennen loppua

b2ap3_large_Sarr

VPS J Akatemia varmisti nousun kakkosdivisioonaan voittamalla Kolmosen kauden toiseksi viimeisessä ottelussaan Kokkolan Palloseuran. Akatemian maalit iskivät Mudu Sarr, joka osui kahdesti, sekä Fabrice Gatambiye.

Sarr siirsi Vepsun johtoon jo kuudennella minuutilla, mutta Aleksi Kangasvieri tasoitti vain kuusi minuuttia myöhemmin. Reippaan puolen tunnin pelin jälkeen Gatambiye siirsi kuitenkin Raidan uudelleen johtoon ja tauolle mentiin myös 2-1 -lukemissa.

Ottelun viimeinen osuma syntyi kun toista jaksoa oli pelattu yksitoista minuuttia. Maalintekijänä toimi siis illan toisen osumansa iskenyt Sarr. Joukkueen kapteeni on iskenyt nyt 21 ottelussa kunnioitettavat 18 osumaa. Sarr on maalipörssin kolmosena maalin enemmän tehneiden Lauri Karrin ja Ozumba Elochukwun takana.

Voitto tarkoittaa siis sitä, että VPS J Akatemia varmisti nousun Kakkoseen kierros ennen sarjan päättymistä, sillä eroa FC Kiistoon ja Korsnäs FF:iin on neljä pistettä. Akatemian viimeinen peli on juuri Korsnäsiä vastaan vieraskentällä lauantaina 29.9.

Tarkemmin ottelun tilastoja voit tarkastella täältä.

Tarkemmin koko sarjan tilastoja voit tarkastella täältä.