Jamaikan maajoukkuepelaaja Ricardo Morris Vepsuun

Morris-tiedote

Jamaikalainen Ricardo Morris liittyy Vaasan Palloseuraan loppukauden kattavalla lainasopimuksella, johon sisältyy osto-optio. Morris on monikäyttöinen pelaaja, jolla on vyöllään 17 maaottelua Jamaikan paidassa. 26-vuotias Morris siirtyy Vepsuun jamaikalaisesta Portmore Unitedista, jossa mies toimi joukkueensa kapteenina.

- On todella hienoa olla täällä ja saada mahdollisuus pelata Euroopassa. Haluan tehdä kaikkeni auttaakseni joukkuetta, hyväntuulinen Morris kertoo.

Morris saapui Vaasaan tänään perjantaina ja harjoittelee joukkueen kanssa ensimmäistä kertaa lauantaina. Mies on Vepsun käytettävissä jo maanantain kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Morris on fyysisesti vahva ja juoksuvoimainen pelaaja, joka viihtyy laiturina, hyökkääjänä tai box to box -pelaajana keskikentällä.

- Pystyn pelaamaan millä tahansa pelipaikalla, mutta pohjimmiltani olen hyökkääjä. Olen maalintekijä, Morris luonnehtii itseään.

Morrisin kipparoima Portmore voitti Jamaikan mestaruuden kahdella viime kaudella. Mies oli Jamaikan maajoukkueen mukana tänä kesänä Gold Cupissa, ja pääsi kentälle kahdessa ottelussa. Morrisin sopeutumista Suomeen ja Vepsuun helpottaa Steven Morrissey. Miehet pelasivat aikoinaan samassa joukkueessa Jamaikalla.

- Stevenillä ja minulla on hyviä muistoja vanhasta seurastamme. Tunnemme toisemme, joten homma tulee toimimaan, Morris sanoo.

VPS on vaikeassa tilanteessa Veikkausliigassa. Vepsun uusin hankinta kertoo haluavansa auttaa joukkuetta.

- Tulin tänne auttamaan. En lupaa ihmeitä, mutta teen kaikkeni, jotta joukkue nousee tästä tilanteesta, jamaikalainen päättää.

Morrisin voi nähdä tositoimissa jo mahdollisesti maanantaina, kun VPS kohtaa IFK Mariehamnin Elisa Stadionilla.

HANKI LIPPUSI IFK MARIEHAMN -OTTELUUN

Ennakko: ”Haluamme nyt revanssin” – VPS kohtaa IFK...
Nigerialainen keskuspuolustaja Vepsuun testisopimu...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio