Hyvän tahdon Black Friday -kampanja

Black-friday

Vaasan Palloseura, VIFK ja Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry toteuttavat perjantaina 29.11. hyvän tahdon Black Friday -kampanjan! Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty kampanja oli menestys. Monet, joilla ei muuten olisi ollut mahdollisuutta käydä VPS:n peleissä, pääsivät nauttimaan huippujalkapallosta.

Kampanja toimii siis näin: VPS ja VIFK lahjoittavat yhtä monta yhteistä kausikorttiaan Hope ry:lle kuin perjantain 29.11. aikana ostetaan. Eli ostamalla kausikortin perjantaina, teet samalla hyvän tahdon eleen lahjoittamalla. Kampanja-aika on torstain ja perjantain välisestä yöstä 00:00 alkaen perjantain ja lauantain väliseen yöhön 00:00 päättyen.

Kampanjaan osallistumalla tarjoat jalkapalloelämyksiä myös heille, joilla ei olisi siihen muuten mahdollisuutta. VPS ja VIFK uskovat, että jalkapallo kuuluu kaikille. Hanki siis huippuedullinen kausikortti perjantaina 29.11. ja tarjoat samalla jopa 40 ottelun verran jalkapalloviihdettä jollekin, joka sitä tarvitsee.

Kausikortit:

Päätykatsomokausikortti 59 €

Pääkatsomokausikortti 149 €

Kortin voi ostaa VPS:n verkkokaupasta, VIFK:n kotisivujen kautta sekä seurojen toimistoilta Elisa Stadionilta.

HUOM! VPS:n toimisto on perjantaina auki poikkeuksellisesti klo 18 asti.

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää.

Yhteinen konkreettinen välittämisen kulttuuri auttaa meitä kaikkia kehittymään toiveikkaiksi, merkitystä omassa arjessaan kokeviksi ihmisiksi.

Meillä ei ole kynnystä auttamiseen eikä kynnystä pyytää apua. Me teemme töitä yhdessä, kaikkien yhteiseksi hyväksi. Jokainen voi auttaa, vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan. Se riittää.

1. KERÄÄMME JA KIERRÄTÄMME TAVARA- JA VAATELAHJOITUKSIA

Keräämme ja jaamme lähinnä vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä ja leluja niiden tarpeessa oleville lapsille. Muun muassa toppapuvut, saappaat, sukset, nallet ja nappikset ovat löytäneet kauttamme tarvitsijan.

2. TUEMME LASTEN JA NUORTEN HARRASTUKSIA

Tarjoamme vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisemman harrastamisen. Tuemme myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksia.

3. MAHDOLLISTAMME ILOA VAPAA-AJAN ELÄMYKSILLÄ

Lapset ovat päässeet elokuviin, retkille ja konsertteihin, yhdenvertaisina kavereidensa kanssa.


HANKI KAUSIKORTTI TÄÄLTÄ

Junnuliigalla edessään juhlavuosi - Ilmoittautumin...
Try out -harjoitukset 9.-13.12.
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio