Fyysisyyttä Vepsun puolustuslinjaan – Aubrey David uusin kiinnitys

aubrey-860x638

VPS ja puolustaja Aubrey David ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Davidin kotimaa on Trinidad & Tobago. Kotimaansa sarjojen lisäksi hän on pelannut urallaan Kazakstanin ja Costa Rican pääsarjoissa, Yhdysvaltain MLS-liigassa, sekä kahdesti Veikkausliigassa. Vuonna 2014 David edusti Jaroa ja viime kaudella hän pelasi PS Kemissä.

Davidilta löytyy kokoa ja fyysisyyttä. Hän on myös 191-senttiseksi pelaajaksi suhteellisen nopea. Paras puoli on kuitenkin monikäyttöisyys. Ikää Davidilla on 27 vuotta.

– Aubrey on kokenut pelaaja, joka on pelannut urallaan monella eri paikalla. Häntä pystytään käyttämään kaikilla paikoilla puolustuslinjassa, mikä on tärkeää, koska meillä ei ole niin montaa puolustajaa. Mieluisin paikka hänelle on varmasti oikea pakki. Hän tuo meille fyysistä voimaa, sekä vaarallisuutta erikoistilanteisiin, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Myös pelaaja itse kokee monipuolisuutensa suurimmaksi vahvuudekseen.

– Se on ehdottomasti iso asia, että voin pelata millä tahansa paikalla puolustuslinjassa. Olen myös pitkä ja suhteellisen nopea. Pystyn myös maalintekoon erikoistilanteissa. Nopeus, voima ja monikäyttöisyys ovat varmasti asioita, joita joukkueelle tuon, David kommentoi.

David on innoissaan tuoreesta sopimuksesta. Hän pääsee vääntämään kentälle fyysistä vastustajaa vastaan jo lauantaina, kun KPV saapuu vierailulle.

– Olen todella tyytyväinen, kun pääsin VPS:aan. Olen jo valmis ryhtymään toimeen. Pelaajalle pelit ovat luonnollisesti sitä parasta aikaa ja olenkin innoissani, että jo lauantaina pelataan. Toivon mukaan pääsen tekemään debyyttini seurassa tulevassa cup-ottelussa!

David on ollut joukkueen mukana vasta vähän aikaa. Hänen mukaansa kaikki on toiminut todella hyvin ja olosuhteet ovat olleet huippuluokkaa.

– Olen treenannut joukkueen kanssa vasta muutaman kerran, joten opettelen vielä nimiä ja millaisia he ovat. Minut on otettu hyvin vastaan ja toiminta on ollut todella ammattimaista. Toivon mukaan menestymme hyvin yhdessä tällä kaudella.

Joukkueen rakenne alkaa olemaan koko ajan paremmalla mallilla.

– Tilanne on tällä hetkellä hyvä. Viimeksi 2016 meillä oli tässä vaiheessa näin paljon pelaajia treeneissä tässä vaiheessa. Saattaa olla, että muutama sopimus tulee vielä julki tässä talvikauden aikana, Vuorinen sanaili.

Seuraavan kerran VPS nähdään tositoimissa siis tulevana lauantaina 10.2. kello 17:45. Vastaan asettuu KPV.

Raportti: Karvaan makuinen tasapelipiste KPV:stä
Analyytikko Picchioni nauttinut VPS:n työympäristö...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio