Futisfesteillä juhlittiin kauden alkamista ja päättymistä

futisfest

Keskiviikkona Kasarmin kentällä vietettiin VPS Junioreiden järjestämiä Futisfestejä. Myös Vaasan kevätaurinko tervehti juhlijoita, joten koko perheen tapahtumaa oli mukavaa viettää erinomaisessa säässä.

-Tämä on Junnuliigan ja Nassikoiden yhteistapahtuma. Tämä on Nassikoiden päätöstapahtuma, eli he saavat siinä palkinnot. Junnuliigalle kyseessä on puolestaan kauden avaustapahtuma, kertoo VPS:n junnuliiga-koordinaattori Aaku Laitinen.

-Hyvin on ollut osallistujia. Viime vuonna taidettiin pitää ensimmäistä kertaa. Nassikat ovat 2-5 -vuotiaita ja Junnuliiga on 4-8 -vuotiaille. Vanhimmat Nassikat voivat olla jo junnuliigassa mukana ja toisin päin, eli nuorimmat Junnuliigalaiset voivat olla vielä Nassikoissa, Laitinen jatkaa.

VPS:n juniorifutis on ollut hyvässä suosiossa.

-Junnuliigaan onkin jo tullut hyvin ilmoittautumisia. Alkaisikohan nyt olla noin kolmesataa täynnä. Ilmoittautumiset ovat toki jatkuvasti auki, Laitinen muistuttaa.

Tapahtumassa oli mukana junioreiden kanssa pelailemassa myös Vaasan Palloseuran edustuksen keskikenttäpelaaja Juho Lähde.

-Nämä tapahtumat ovat kivoja pelaajille. Tästä näkee ne pienen pojat tai tytöt, jotka muistaa siltä ajalta, kun itsekin oli pihapelejä pelaamassa. Hirveän hyvät olosuhteet, kun tässäkin on uusi tekonurmi. Kiva nähdä, kun lapset leikkii ja pelaa itsenäisesti ilman mitään ohjausta, Lähde kehuu tapahtumaa. 

JUNNULIIGAN ILMOITTAUTUMINEN

Ennakko: VPS ja RoPS kohtaavat maanantaina Hietala...
Vaasan Palloseura Oy teki tappiota tilikaudella 20...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio