Ennakko: VPS lähtee hyvin latautuneena Interin kimppuun

VPS-ROPS-20180414-18

Vaasan Palloseura pelaa huomenna torstaina FC Interiä vastaan vieraskentällä. Ottelu alkaa kello 18:30 Veritas Stadionilla.

VPS-päävalmentaja Petri Vuorisen mukaan joukkue on valmistautunut hyvin ja joukkue on erittäin latautunut.

- Näkee, että on tullut syksy. Jokainen haluaa kenties vielä enemmän voittaa jokaisen pelin päästäkseen parempiin asemiin seuraavaa peliä ajatellen, kun pelejä ei ole enää niin paljoa jäljellä.

- Meidän kantilta katsottuna alla on hyvä kokonainen harjoitusviikko. Pelaajilla riittää nälkää ja se on ilmennyt usealla eri tavalla viikon aikana positiivisessa mielessä.

Oma tekeminen onkin se, mihin VPS tuttuun tapaansa laittaa täyden fokuksen.

- Suoraan emme voi vaikuttaa tulokseen, vaan sen oman tekemisemme kautta. Ja oma tekemisemme on ollut harjoituksissa hyvällä tasolla. Se, mitä päätimme yhdessä Lahdessa puoliajalla, että taistellaan loppuun asti, on hyvässä muistissa ja pyrimme ottamaan sen parhaalla mahdollisella tavalla mukaan tähän otteluun.

Vepsu on valmistautunut myös olosuhteiden puolesta tulevaan koitokseen hyvin.

- Olemme saaneet harjoitella Kaarlen kentällä, joka on ollut hyvässä kunnossa. Pyrimme näin olemaan mahdollisimman valmiita luonnonnurmella pelaamiseen. Meidän pitää olla valmiimpia kuin edellisellä kerralla, Vuorinen sanaili.

Huomenna kentällä nähdään luotsin mukaan VPS, joka siirtää puheet teoiksi pelikentällä.

- Tiedämme, että puheet ovat vain puheita. Ainoa tapa, jolla voimme osoittaa ne todeksi, on toimintamme kentällä joukkueena. Viime vieraspelissä siitä oli hyviä viitteitä ja tulemme jatkamaan siitä. Pelaajien tulee tälläkin kertaa ottaa vastuuta ja astua esille.

Maaottelutauon aikana Vepsun joukkueesta Aubrey David käväisi pikavisiitillä Trinidadin & Tobagon A-maajoukkueen mukana ja Eero-Matti Auvinen oli vähän pidempään poissa Suomen U21-maajoukkueen mukana.

- Olemme saaneet aika ehjästi harjoitella kokonaisen viikon yhdessä. Oikeastaan vain "Ege" oli pidempään poissa, sillä "Davykin" oli jo lauantaina meidän treeneissä mukana.

- Viime viikon lopulla kävimme enemmän yleisiä asioita treeneissä läpi ja nyt kolme viimeistä päivää olemme keskittyneet Interiin.

Joukkueen kokoonpanokin näyttää hyvältä. Maaottelutauolla muutamat sairastelleet pelaajat ehtivät toipua ja pelikiellot on nyt kärsitty.

- Jesper Engström ja Aatu Kujanpää ovat ainoat, jotka ovat varmuudella torstain pelistä poissa. "Jepen" toipuminen on sujunut ihan hyvin, mutta se on ottanut aikaa vähän pidempään kuin odotimme, eikä vielä ole pelilupaa, vaan sitä joudutaan hetki vielä odottamaan.

- Joukkueessa on kuitenkin määrällisesti hyvä tilanne pelaajien suhteen. Myös akatemia taistelee kärkisijoista ja sekin on otettu toiminnassa jollain tasolla huomioon. Nuoret saavat jatkuvasti peliaikaa loppukauden aikana akatemiassa, vaikka toki pystyvät olemaan meidänkin mukana tarvittaessa, Vuorinen kommentoi.

VPS majailee siis sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla kuusi. Inter on kahdeksantena. Edelliset keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella ovat menneet molemmat Vepsulle maalein 2-0 (kotona) ja 3-1 (vieraissa). 

Ottelun voit katsoa Ruutu+ palvelun kautta TÄÄLTÄ.

Artikkelikuva: Harri Bragge.

Voit halutessasi betsata perjantain ottelua näistä linkeistä:
Moniveto
Pitkäveto
Vakio

Raportti: Hieno toinen puoliaika ei tuottanut ratk...
Huipputarjous! Kaikki liput Ilves-otteluun 10 €!

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio