Ennakko: Toinen sarjanousija vieraaksi - äidit ilmaiseksi peliin

aaty-laatikainen

Vaasan Palloseura kohtaa huomenna kauden jo kuudennessa kotiottelussaan Esport Hongan. Ottelu vihelletään käyntiin Elisa Stadionilla kello 18:30.

Honka on toinen täksi kaudeksi Veikkausliigaan nousseista joukkueista. Espoolaiset ovat nousseet määrätietoisella työllä takaisin pääsarjaan kakkosdivisioonasta viime vuosien aikana.

- Honka on toiminut ja pelannut omien perusperiaatteidensa kautta jo useamman vuoden. He ovat jatkaneet sitä nyt Veikkausliigassa ja uskovat siihen. Se on hieno asia.

- He haluavat hallita palloa ja he avaavat peliä heille sopivilla periaatteilla, joita on selvästi käyty paljon läpi. Pelissä on paljon samoja asioita kuin meillä. Näen että vastakkain on maanantaina kaksi aika samantyyppistä joukkuetta, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Honka on tällä hetkellä pelannut tämän kauden Veikkausliigassa kuusi ottelua, joista se on voittanut vain yhden. Tappioita on kuitenkin sarakkeessa niin ikään vain yksi ja tasapelejä neljä. Taulukon yhdeksännellä sijalla oleva Honka onkin pelannut todella tasaisia otteluita.

- Heillä on ollut vähän samanlainen alku kuin meillä. He ovat johtaneet pelejä ja menettäneet johdon lopussa, eli tilanne voisi olla toisenlainenkin tuloksellisesti. Honka on pelannut hyviä pelejä ja se, että he ovat hävinneet vain kerran on niin ikään osoitus jostain, Vuorinen pohti.

Hongassa pelaa myös yksi VPS:lle ja vaasalaisille varsin tuoreessa muistissa oleva nimi. Espoolaisten vasempana laitapakkina isoja minuutteja on häärinyt tällä kaudella Jonas Levänen, joka edusti kaksi edellistä vuotta Palloseuraa.

- Jonas tuli meille Hongasta kakkosdivarista ja nousi meillä liigassa avauksen pelaajaksi ja pelasi meidän kanssamme myös europelejä. Jonas on mukava persoona ja tykätty täällä. Ei muuta kuin kaikkea hyvää hänelle. Muita pelaajia ei Hongasta nyt niin tarvitsekaan mainita, Vuorinen heitti virnuillen.

Ottelutahti on ollut huhti- ja toukokuun aikana kova. Nyt VPS sai levätä sentään viikon ennen maanantain ottelua. Viikon aikana vietettiin myös kaksi vapaapäivää - tiistaina ja keskiviikkona.

- Oli oikea hetki antaa pelaajille vapaata. Olemme otteluruuhkassakin harjoitelleet ja käyneet asioita läpi jokaisena välipäivänä. Olimme väsyneitä. Jokunen pelaaja sanoikin torstaina treeneissä, ettei ole ollut näin pirteä kuukauteen.

- Viime päivinä onkin käyty enemmän pelin perusperiaatteita, eikä niin paljon taktisia asioita. Maanantaita on lähestytty meidän oman tekemisemme kautta. Treeneissä on pelattukin vähän enemmän ja pidempään, Vuorinen kommentoi.

Terveystilanne ei ole viikossa juurikaan muuttunut.

- Omar Jama oli viime reissusta vielä poissa, mutta tulee nyt taistelemaan paikastaan kokoonpanossa. Muuten on aika sama tilanne. Lähimpänä paluuta on Jerry Voutilainen, joka on päässyt jo mukaan pallollisiin harjoituksiin.

Muistathan, että huomiseen peliin äidit pääsevät ilmaiseksi päätykatsomoihin noutamalla liput lippuluukulta. Alle 12-vuotiaille niin ikään ilmainen sisäänpääsy päätykatsomoihin, kuten aina. Tervetuloa aurinkoiseen Hietalahteen nauttimaan huippufutiksesta koko perheen voimin!

OSTA LIPUT OTTELUUN TÄSTÄ

Artikkelikuva: Harri Bragge.

Raportti: Hallinnasta huolimatta tasapeli Hongan k...
Maanantain otteluun äidit ilmaiseksi sisään!

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2019 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio