Ennakko: Ilves vieraaksi maanantaina - kaikki liput 10 €!

untitled-8

Vaasan Palloseura pelaa maanantaina Tampereen Ilvestä vastaan. Ottelu alkaa Elisa Stadionilla kello 18:30.

Ottelut Ilvestä vastaan ovat olleet viime vuosien aikana äärimmäisen tasaisia. Usein tamperelaisia vastaan ovat molemmilla joukkueilla olleet maalipaikat kortilla. Viimeisimmissä Veikkausliigan peleissä niitä ovat molemmat pystyneet kuitenkin luomaan.

Tämän kauden keskinäiset kohtaamiset ovat molemmat päättyneet tasan. Pisteet on tasattu maalein 1-1 ja 0-0.

- Ilves on onnistunut meitä vastaan monesti aika hyvin. Pelit ovat olleet aika sellaisia suljettuja otteluita, joissa ei paljoa ole maalipaikoilla juhlittu. Ensimmäinen peli tänä vuonna oli ainakin sellainen, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Ilvestä on myös hankala ennakoida. Ottelusuunnitelma muuttuu välillä paljonkin riippuen ketä vastaan se pelaa.

- Jokunen joukkue Veikkausliigassa muokkaa peliään paljon vastustajan mukaan. Ilves on yksi niistä ja nytkään ei pysty hirveästi ennakoimaan mitä sieltä tulee. Sinänsä vaikea sanoa siis millainen ottelu on edessä. Tasainen peli tulee varmasti. 

- Kun katsoo tuloksia viime kierrokselta isossa kuvassa niin pitkälti pelit ovat olleet maalin pelejä. Pienet asiat vaikuttavat. Meidän tehtävämme maanantaina on muuttaa ottelun kuvaa, Vuorinen sanaili.

VPS on esiintynyt pirteästi eritoten kahden edellisen ottelunsa toisten puoliaikojen aikana. Pisteitä on tullut harmittavasti molemmista peleistä vain yksi, vaikka otettavissa olisi ollut kummastakin matsista kolme kappaletta.

Vuorinen on ollut kuitenkin tyytyväinen joukkueen ilmeeseen ja haluaa nähdä samanlaista asennetta kauden loppuun saakka. Pelaajat ovat osoittaneet, että kaikki laitetaan likoon loppuun asti.

- Jos purkaa viime pelejä muutenkin kuin pelillisten asioiden osalta niin pelaajien valmistautuminen, vastuunkanto ja asenne ovat olleet erittäin hyvällä tasolla. Viimeisen kolmen vuoden aikana tämä on lähellä korkeinta tasoa sen suhteen.

- Yleisesti joukkueen tekeminen on ollut todella hyvää, vaikka tulokset eivät ole olleet riittäviä. Bensa ei todellakaan ole loppu. Se on saattanut viime peleissä loppua vastustajilta. Se onkin selvää, että haluamme ylläpitää tätä tekemisen tasoa mikä nyt on ja mennään loppuun saakka kovaa, Vuorinen pohti.

Se, että joukkue on antanut kaikkensa kentällä, on näkynyt myös olotilassa pelien jälkeen.

- Meillä on ollut viime pelien jälkeen aika tyhjä olo. Sitä olotilaa haemmekin, sillä se kertoo siitä, että olemme antaneet kaikkemme. Emme ole tehneet paikoista maaleja, mutta meidän täytyy vain jatkaa yrittämistä ja kehittyä siinä. Jos näin paljon luomme paikkoja, niin voittoja tulee kyllä vielä, Vuorinen päätti.

Nähtäväksi jää, millainen trilleri VPS:n ja Ilveksen välisestä väännöstä saadaan aikaan. Vepsu on asettanut peliin mainion tarjouksen, sillä kaikki liput saa ennakkoon verkkokaupasta hintaan 10 €. Tärkeistä pisteistä taistellaan edelleen, joten osta liput ja tule kannustamaan Raita voittoon! Liput voit ostaa täältä.

Artikkelikuva: Harri Bragge.

Kaksi ottelua Kolmosta jäljellä - VPS J Akatemiall...
Raportti: Hieno toinen puoliaika ei tuottanut ratk...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio