VPS-SJK Akatemia harjoitusottelun kommentit

image0000_20221218-184012_1

SJK Akatemia saapui VPS:n vieraaksi lauantaina 17.12. Fennia Areenalle preseason harjoitusottelun merkeissä.

 

Päävalmentaja Jussi Nuorelan kommentit ottelusta 

 

- Peli oli tasainen ja siinä mielessä palveli asian, tähän ajankohtaan sopiva peli. Kahdella kokoonpanolla mentiin, ja puoliajalla vaihdettiin käytännössä kaikki pelaajat. Ja saatiin tasaisesti peliaikaa kaikille. 

- Kyllä kaikesta meidän tekemisestä näki, että neljän viikon loman jälkeen ollaan kolme viikkoa harjoiteltu lähinnä juostu ja punttisalia. Fysiikka edellä menty kokoajan eikä pallolliseen harjoitteluun olla panostettu ollenkaan. Kyllähän sen tietysti näki, pallot vähän pomppivat, mutta ennen kaikkea terävyydessä huomasi, liikkuminen ja ylipäätään juokseminen varmasti aika raskasta, ja kaikilla raskas olo kropassa. Pää sanoo mitä haluaa tehdä mutta jalat ei tottele. 

VPS:n kokoonpanosta löytyi useampi nuori pelaaja: 

- Kiva oli tietysti nähdä paljon nuoria pelaajia pelaamassa tällaisessa ympäristössä, mikä oli tietysti tarkoituskin. Nuoret kundit pelasivat rohkeasti ja heittäytyivät peliin. Oli mielenkiintoista nähdä miten pojat pelasivat.

 

- Peli palveli sinänsä asiaa raskaaseen harjoitusjaksoon yksi hyvä pelillinen harjoitus. Ensi viikolla vielä kolme harjoitusta, sitten joululomille ja heti tammikuussa palataan harjoituksiin, ja niin sanotusti hiljaa katseet kohti liigacupin alkua. Nuorela lisää vielä loppuun. 

 

Miika Niemi kommentoi ottelua seuraavasti 

- Hyvä päätös kovalle treeniviikolle. Kaikki sai peliaikaa, ja varsinkin nuoremmille pelaajille hyvä paikka näyttää taitoja ja mitata omaa osaamista.

- Aika tyypillinen joulukuun treeniottelu, paljon kaksinkamppailua ja päästä päähän pelaamista. Kaikki pelas hyvällä asenteella ja säilyttiin ilman suurempia vammoja.

 

VPS – SJK Akatemia 1-1 (1-0)
1-0 31 min Samuel Mantila
1-1 59 min Eemeli Honkola

 

Kaikkien aikojen Steven Morrissey jatkaa Vepsussa!
VPS:n harjoituskausi hyvässä vauhdissa -Mukana kak...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio