VPS:n vuoden 2023 kapteenisto valittu!

kapteenit23_www_1920x1080

VPS on valinnut joukkueen kapteeniston vuodelle 2023. Joukkueella ei ole ykköskapteenia, vaan kaikki kapteenistoon kuuluvat johtavat joukkuetta omilla ominaisuuksillaan.

 

Aikaisempien kausien ykköskapteeni Sebastian Strandvall säilyttää paikkansa joukkueen kapteenistossa. Uusia lisäyksiä kapteenistoon ovat kokenut Jesper Engström, maalivahti Teppo Marttinen, toppari Mikko Pitkänen, sekä uutena lisäyksenä joukkueen vahvuuteen saapunut keskikenttäpelaaja Evgeniy Bashkirov.

 

Kapteenistoon kuuluva Mikko Pitkänen liittyi VPS:n vahvuuteen vuonna 2021. Pitkänen oli otettu kapteenin rooliin nimeämisestään.

- Kapteenistoon nimeäminen on iso kunnia, ja otan sen tietenkin mielelläni vastaan. Koen, että olen tehnyt oikeita asioita kentällä ja sen ulkopuolella, kun tulin nimitetyksi. Haluan olla käytettävissä jokaisessa pelissä, jotta voin auttaa joukkuetta parhaani mukaan. Kentällä vaadin itseltäni ja muilta vielä enemmän, minkä seurauksena voimme saavuttaa tärkeitä pisteitä kauden aikana. Johtajana paras ominaisuuteni on erilaisten persoonien kanssa toimiminen, sekä heidän ymmärtämisensä, Pitkänen toteaa.

 

Aikaisempien vuosien ykköskapteeni Sebastian Strandvall jatkaa joukkueen kapteenina. Tänä vuonna joukkueen valmennusjohto nimitti viisi kapteenia.

- Olen todella ylpeä siitä, että saan jatkaa joukkueen kapteenistossa. Se on kunniatehtävä, josta pidän erittäin paljon. Olen aina kapteenina toivonutkin, että joukkueen kaikki pelaajat toimisivat kuin kapteeneina, sillä jokaisen tulisi toimia esimerkkinä toisilleen. Kaikkien tekeminen tarttuu muihin pelaajiin, ja siksi on hyvä olla vakaa kapteenisto, joiden kanssa voidaan keskustella joukkueen yhteisistä asioista. Voimme nyt yhdessä kapteeniston kanssa tarttua ongelmiin, ja löytää tehokkaammin ratkaisuja.

 

Jokainen kapteenistoon kuuluva pelaaja johtaa joukkuetta esimerkillään ja omilla ominaisuuksillaan. Strandvallille vastuu on tuttua aiemmilta vuosilta, ja kyseessä onkin keskikenttäpelaajan kymmenes kausi kapteenistossa. Strandvall toimi joukkueen kapteenina vuodet 2012–2014, sekä vuodesta 2018 eteenpäin. Vuonna 2017 hän oli joukkueen varakapteeni.

- Olen varmasti jossain määrin luontainen johtaja. Aihe kiinnostaa minua paljon, ja kauppatieteellisen opiskeluni pääaineena onkin johtaminen ja organisointi. Kapteenina pyrin ottamaan kaikki pelaajat huomioon, ja osoittamaan välittäväni kokonaisuudesta. Pyrin olemaan valmentajille myös hyvä kapteeni, ja saada joukkueen pelaamaan valmentajien toivomalla tavalla. Myös pelaajat voivat vaikuttaa peliin ideoillaan, jolloin pyrin toimimaan välikätenä valmennuksen ja pelaajien välillä, Strandvall pohtii.

 

Joukkueen sisällä on tärkeä pitää pelaajien motivaatio ja suorituskyky korkealla. Tähän yleisesti vaikuttaa esimerkillä johtaminen ja keskusteluyhteys joukkueen sisällä.

- Omalla työnteollaan on joka päivä näytettävä esimerkillä, kuinka Vepsun pelaajan tulee käyttäytyä, harjoitella ja pelata, Strandvall summaa.

Juniorit valtaavat Veikkausliigan sosiaalisen medi...
Tervetuloa Vepsuun Peter Godly Michael!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio