Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Pedro Justiniano!

IMG_0594

VPS vahvistaa toppariosastoaan isolla kiinnityksellä ennen Veikkausliiga-kauden alkua, kun puolustaja Pedro Justiniano liittyy joukkueen vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella.

 

Italialaissyntyisellä Justinianolla on maajoukkuekokemusta peräti kolmen maan riveistä. Justiniano on pelannut juniorimaaotteluita Italian ja Portugalin paidoissa, mutta edustanut sittemmin Guinea-Bissaun maajoukkuetta vuodesta 2022. Justiniano on vahva ja pitkä toppari, jonka vahvuuksiin kuuluvat johtajuustaidot, peliäly, fyysisyys sekä pääpelaaminen.

 

Justiniano saapuu Vaasaan Puolan pääsarjassa pelaavasta Radomiak Radomista. Aiempaa pelaajataustaa Justinianolla on mm. FC Porton reservijoukkueesta, portugalilaisesta Academica Coimbrasta, sekä romanialaisesta pääsarjajoukkueesta Petrolulista. Juniorina Justiniano on pelannut Juventuksen ja FC Porton akatemioissa.

 

Justiniano on innoissaan Vaasaan saapumisestaan, ja rohkaisee kannattajia saapumaan Hietalahteen kannustamaan  joukkuetta tulevalla kaudella.

- Olen innoissani päästä pelaamaan. VPS on loistava paikka minulle, ja päätös on oikea. Kaikki ovat kertoneet erinomaisia asioita Vepsusta, ja se herätti mielenkiintoni. Olen erittäin onnellinen ja odotan innolla kauden alkua.

- Toivon, että kaikki kannattajat tulevat katsomaan pelejämme heti kauden avauksesta lähtien. Hienoa olla täällä!

 

VPS:n urheilujohtaja Petri Vuorinen kertoo Justinianon olevan mielenkiintoinen kiinnitys, jonka saapuminen luo jopa toivottua kilpailua joukkueen pelipaikoille.

- Pelaajan historia Portugalista ja Italiasta on mielenkiintoinen. Portugalissa painotettu hyökkäämistä, kun taas Italiassa enemmän puolustamista. Tällä kiinnityksellä saamme lisää kilpailua pelipaikoille. Pedrolla on mahdollisuus ottaa iso rooli puolustuksessa.

VPS-muisto: 12.8.1945
Otteluraportti: SJK - VPS | Harjoitusottelu
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio