Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Martti Haukioja!

Miehet-UUSI-soppari-www-_20231114-183824_1

VPS on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen puolustaja Martti Haukiojan kanssa. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2025.

 

Haukioja on Raidan entinen pelaaja, joka palaa joukkueen vahvuuteen sitten kauden 2019. Haukiojalla on nuoresta iästään huolimatta valtavasti kokemusta, ja on pelannut liigatasolla Vepsun lisäksi Ilveksen, FC Interin sekä SJK:n riveissä. Haukioja on älykäs, loistavan työmoraalin omaava pelaaja, joka kykenee pelaamaan monella eri pelipaikalla. Luontainen pelipaikka tuoreelle vahvistukselle on kuitenkin topparin tontilla. Viime kaudella Haukioja pelasi SJK:n riveissä.

 

Haukioja saapuu Vaasaan vaikean viime kauden jälkeen. Peliaika Seinäjoella jäi vähäiseksi, jonka seurauksena Haukioja etsi itselleen sopivaa joukkuetta kauden jälkeen. Koti löytyi pian Vaasasta, josta nuori pelaaja on äärimmäisen kiitollinen.

- Fiilis on parhaillaan hieman jännittynyt ja odottavainen. Olen äärimmäisen iloinen!

- Kaipaan urallani ns. uutta aloitusta, ja Vepsu pystyy tällä hetkellä tarjoamaan sellaisen minulle. Näen, että meillä tulee menemään hyvin, Haukioja toteaa hymyillen.

 

Haukioja palaa Vaasaan neljän vuoden tauon jälkeen. Raidasta nuorelle puolustuspään pelaajalle on jäänyt pelkästään positiivisia muistoja. 

- Vaasasta on jäänyt äärimmäisen hyviä muistoja, sekä hyviä kavereita. Muun muassa mentorini Jesper ”Jeppe” Engström löytyy jälleen pukukopista, ja hänen kanssaan olen viettänyt todella hyviä hetkiä, Haukioja hehkuttaa.

 

Nuoresta iästään huolimatta Haukioja omaa jo paljon liigakokemusta. Kehitystä on tapahtunut myös monella eri osa-alueella viimeisen neljän vuoden aikana, ja Haukioja uskoo vahvuuksiensa olevan hyvä lisä joukkueeseen.

- Olen kasvanut luonteeltani puheliaammaksi, ulospäin suuntautuvaksi, sekä paremmaksi siinä mielessä, että uskallan antaa omia näkemyksiäni kentällä. Vahvuuteni on myös, että näen asioita kentällä sekä sen ulkopuolella, joiden kautta kykenen auttamaan myös muita. Se näkyy myös kentällä puheessani.

- Yksityiskohtaisemmin vasenjalkaisuus, erikoistilanteet sekä pitkät sivurajaheitot ovat vahvuuksiani, joita voidaan käyttää kentällä, Haukioja tuumaa.

 

Haukioja on myös asettanut itselleen ensi kaudelle kristallinkirkkaan henkilökohtaisen tavoitteen.

- Tavoitteeni ensi kaudelle on yksinkertainen: pelata elämäni paras kausi. Kaudella nähdään tarkemmin, mitä pelini pitää sisällään ja minkälaisia asioita minulta vaaditaan kentällä. Toivon myös, että pääsemme nyt ainakin yhden kierroksen eurokarsinnassa eteenpäin. Se olisi aivan mahtavaa, Haukioja hehkuttaa.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela näkee Haukiojan olevan hyvä lisä joukkueen vahvuuteen.

- Haukioja on fyysisesti hyvässä kunnossa. Hän omaa loistavan vasemman jalan, ja on monipuolinen puolustuspään pelaaja, joka kykenee pelaamaan topparina sekä wingbackina. Hänellä on myös jo paljon kokemusta liigapeleistä useamman vuoden ajalta, Nuorela kertoo.

 

Stadium Vaasan uusi myymälä avautuu!
Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Juho Hyvärinen!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio