Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Mads Borchers!

20240314-VPS---Treenit-0240

VPS saa riveihinsä viimein kaivatun hyökkäyspään pelaajan, kun Mads Borchers liittyy joukkueen vahvuuteen 1+1 vuoden mittaisella sopimuksella.

 

Borchers on lupaava ja nuori tanskalainen keskushyökkääjä, joka saapuu vahvistamaan Vepsun hyökkäyslinjaa ominaisuuksillaan. 21-vuotias Borchers on 188-senttinen hyökkääjä, jonka ehdottomiin vahvuuksiin kuuluvat teknisyys ja nopeus.

 

Borchers saapuu Vaasaan Varbergs BoISista, joka pelasi viime kaudella Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa. Borchersilla on myös aiempaa pelaajakokemusta mm. Färsaarten korkeimmalla sarjatasolla pelaavista HB Torshavnista ja 07 Vesturista, sekä Tanskan 2. divisioonassa pelaavasta Esbjerg fB:sta.

 

Borchers odottaa tulevan kauden alkua innolla, ja uskoo kykenevänsä auttamaan joukkuetta menestymään ominaisuuksillaan.

- Kun sopimus syntyy ison suomalaisen seuran kanssa, ei voi olla kuin tyytyväinen. Suomalaisen jalkapallon kokeminen on jännittävää, ja pidän Veikkausliigaa tasokkaana. Odotan innolla tulevaa.

- Uskon tuovani lisää voimaa joukkueeseen nopeuteni ja fyysisyyteni avulla. Odotukseni ovat korkealla - toivon meidän olevan korkeammalla Veikkausliigassa kuin viime vuonna, Borchers toteaa.

 

VPS:n urheilujohtaja Petri Vuorinen kokee Borchersin olevan hyvä lisä joukkueen hyökkäyslinjaan.

- Joukkueeseen on etsitty hyökkääjää Peter Michaelin ja Savion lähtöjen jälkeen. Tanskasta löytyi Mads, jonka uskomme tuovan meille voimaa hyökkäykseen. Mads kykenee toimimaan joukkueessamme link-up pelaajana.

- Omien nuorten pelaajiemme tapaan Mads on nälkäinen nuorukainen, joka haluaa eteenpäin urallaan, Vuorinen kertoo.

Otteluraportti: Umeå FC - VPS | Harjoitusottelu
Otteluennakko: Umeå FC - VPS | Harjoitusottelu
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio