Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Juho Hyvärinen!

Miehet-UUSI-soppari-www-4

VPS on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Juho Hyvärisen kanssa. Sopimukseen sisältyy myös vuoden optio kaudesta 2025.

 

RoPSin ja FC Interin organisaatioissa kokemusta kerännyt Hyvärinen on nopeajalkainen laitapuolustaja, joka kykenee myös pelaamaan lukuisilla pelipaikoilla. Nuorten maajoukkueissa runsaasti esiintynyt Hyvärinen on nuoresta iästään huolimatta jo hyvin kokenut pelaaja. 23-vuotiaan Hyvärisen ehdottomia vahvuuksia kentällä ovat energisyys, periksiantamattomuus sekä pääpeli. Hyvärinen tunnetaan juoksuvoimaisena ja hyökkäyksiin osallistuvana laitapuolustajana.

 

Hyvärinen siirtyy Vepsuun odottavin ja innokkain miettein. Aktiivisesti ja omatoimisesti parhaillaan treenaava Hyvärinen odottaa innolla ensimmäisiä harjoituksiaan joukkueen vahvuudessa.

- Todella hyvä ja odottava fiilis. En malta odottaa, että pääsen takaisin treenaamaan. Nyt vain kauden aloitusta kohti!

 

FC Interin organisaatiosta Vaasaan saapunut Hyvärinen kertoo seuranneensa Vepsun kulunutta kautta ilolla. Alkukauden haasteiden jälkeen joukkue saavutti pronssimitalin sekä eurokarsintapaikan ensi kaudelle.

- On ollut upea seurata Vepsun kulunutta kautta. Alku oli joukkueelle haastava, mutta silloinkin joukkueen toiminnassa oli paljon hyviä asioita. Kun kelkka kääntyi keskikesällä, lopputuloksen näki varmasti kaikki. Joukkueen upea voittoputki toi joukkueelle pronssia, ja kautta oli ilo seurata.

 

Hyvärinen saapuu Vepsun vahvuuteen vaikean viime kauden jälkeen. Selkävaivat sekä pienet loukkaantumiset olivat nuorelle puolustajalle varsin haastavia, joihin vaikutti myös juuri ennen kautta suoritettu varusmiespalvelus. Hyvärisen päällimmäinen tavoite ensi kaudelle on pysyä terveenä ja ansaita paikkansa kentällä.

- Tavoitteenani ensi kaudelle on pysyä terveenä. Takanani on erittäin haastava kausi, kun palasin joukkueeni kokoonpanoon suoraan armeijasta, jonka seurauksena kroppani kärsi selkäkivuista. Nyt pääsen rakentamaan kautta varten puhtaalta pöydältä. On pysyttävä kunnossa, ja sitä kautta saada yhä enemmän peliminuutteja ja vastuuta kentällä.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela uskoo Hyvärisen tuovan joukkueelle yhä enemmän vaihtoehtoja kentälle.

- Juho on urheilullinen ja monipuolinen kahden suunnan oikea laitapelaaja. Nuoresta iästään huolimatta hän omaa jo paljon liigakokemusta.

 

Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Martti Haukioja!
Vaasan Palloseura vapauttaa Janne Lindbergin tehtä...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio