Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Gleofilo Vlijter!

DSC00778-Edit

VPS:n hyökkäys vahvistuu lupaavalla nuorella kärjellä, kun surinamilainen Gleofilo Vlijter liittyy joukkueen riveihin. Vlijterin sopimus on yksivuotinen, johon sisältyy myös optio seuraavasta kaudesta.

 

24-vuotias Vlijter on erittäin juoksuvoimainen, energinen, vahva ja teknisesti lahjakas hyökkääjä, jolla on mahdollisuus lunastaa iso rooli joukkueen hyökkäyslinjassa. 178-senttinen Vlijter sopii profiililtaan päävalmentaja Jussi Nuorelan luotsaamaan pelitapaan mainiosti, ja surinamilaisen saapuminen tuo lisää toivottua kilpailua pelipaikoista joukkueen sisäisesti.

 

Ennen Vepsuun liittymistä Vlijter pelasi kyproslaisessa pääsarjajoukkueessa Doxa Katokopiaksessa. Aiemmin urallaan Vlijter on pelannut myös mm. israelilaisissa Hapoet Ramat Ganissa ja Beitar Jerusalemissa, Kyproksen pääsarjassa pelaavassa Aris Limassolissa sekä georgialaisessa Torpedo Kutaisissa.

 

Vlijter saapuu Vaasaan positiivisin miettein. Vlijteriin erityisen vaikutuksen teki seuran lämmin vastaanotto.

- Hyvä ja siunattu olo. On hienoa olla täällä.

- Kaikki ovat olleet todella ystävällisiä, ja minut otettiin hienosti vastaan kaikkien puolesta. Tunnen oloni jo hyvinkin kotoisaksi. Suomessa on mahtavaa, mutta kylmä sää vaatii vielä totuttelua. Haluan nähdä Vaasasta ja Suomesta vielä paljon lisää, Vlijter tuumaa.

 

”Pystyy uhkaamaan viimeistä linjaa nopeudellaan”
 
 
 

VPS:n urheilujohtaja Petri Vuorisen mukaan Vlijterin aiempi pelaajatausta on vakuuttava, ja nostaa erityisesti nopeuden nuoren hyökkääjän ehdottomaksi vahvuudeksi.

 - Gleon kiinnitys tuo meille lisää vaihtoehtoja hyökkäykseen. Hän kykenee mm. uhkaamaan vastustajan viimeistä linjaa nopeudellaan. Hänen taustansa Hollannin akatemioista ovat myös vakuuttavat, Vuorinen kertoo.

Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Alfie Cicale!
Lauantaina pelataan Tampereella!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio