Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Franklin Matib!

DSC03436

VPS vahvistaa rivejään vielä yhdellä pelaajalla ennen Veikkausliiga-kauden alkua, kun nigerialainen Franklin Matib liittyy joukkueen vahvuuteen yksivuotisella sopimuksella. Sopimus sisältää option.

 

Matib on pelaajaprofiililtaan 185-senttinen voimahyökkääjä, jonka vahvuuksiin kuuluvat fyysisyys, nopeus, räjähtävyys ja hyvä peliäly. 22-vuotias nigerialainen on vahvoilla pääpalloissa, sekä omaa molempijalkaisena myös hyvän viimeistelytaidon ja potkutekniikan. Ennen Vepsuun saapumistaan Matib on käynyt näytillä muutamassa skandinaavisessa seurassa.

 

Kolme päivää Vaasassa viettänyt Matib on innoissaan saapumisestaan, eikä nopean paluun tehnyt takatalvi ole lannistanut nuoren nigerialaisen mielialaa.
- Suomessa on hienoa ja mukavaa, vaikka täällä onkin kylmä. Ei kuitenkaan ollenkaan paha!
- Pelaajat ovat mukavia, ja valmentajat ovat huippuja. Harjoituksissa on ollut hauskaa, ja en malta odottaa kauden alkua. Joukkuehenki on kopissa loistava, Matib hehkuttaa.

 

Nuori nigerialainen kokee joukkueen sisäisen kilpailun pelipaikoista loistavana mahdollisuutena kehittyä. Matib haluaa vakiinnuttaa paikkansa joukkueessa, ja kokee menestyksen tulevan vain kovan työn kautta.
- Jokaisen pelin on oltava ikään kuin finaali. Meidän on annettava kaikkemme ja tehtävä kovasti töitä, jotta pääsemme tavoitteisiimme. Joukkueessa on paljon kilpailua, joka on loistava mahdollisuus pelaajien kehitykselle. Pelit voitetaan maaleja tekemällä, ja minun pitää osoittaa paikkani joukkueessa olemalla voittaja.
- Kannattajat motivoivat minua olemaan parempi, ja yhdessä kannattajien kanssa voimme päästä kärkeen asti, Matib rohkaisee.

 

VPS:n urheilujohtaja Petri Vuorinen kertoo Matibin kiinnittämisen olleen jo pidemmän aikaa Vepsun tähtäimessä.
- Seurasimme alkuvuodesta asti muutamia pelaajia Afrikasta, ja silloin myös teimme päätökset heidän kiinnittämisistä. Eletu oli ensimmäinen, ja Franklin on nyt toinen. Tämä tapahtui jo nyt ennen kesän siirtoikkunaa.
- Yksi ratkaiseva tekijä tulee olemaan se, kuinka nopeasti pelaajat sopeutuvat seuraamme. Franklin on vahva hyökkääjä, joka on samanaikaisesti hyvinkin monipuolinen pelaaja, Vuorinen analysoi.

Veikkausliigan kausiennakko julki - lue tai katso ...
Otteluraportti: VPS - FF Jaro | Harjoitusottelu
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio