Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Alfie Cicale!

DSC0104_20240319-101820_1

VPS saa wingbackin tontille lupaavan pelaajakiinnityksen, kun englantilainen Alfie Cicale jatkaa joukkueen vahvuudessa kahden viikon mittaisen testijaksonsa jälkeen. Cicalen kanssa solmittu sopimus on pituudeltaan kaksivuotinen.

 

Italialaiset sukujuuret omaava Cicale saapui Vaasaan testipelaajana, jonka vakuuttavat otteet johtivat lopulta sopimukseen seuran kanssa. Cicale on ominaisuuksiltaan energinen ja teknisesti lahjakas pelaaja, sekä loistava pallonkuljettaja, joka nauttii kaksinkamppailuista ja vastustajan puolustuksen haastamisesta kentällä.

 

Aiempaa pelaajakokemusta Cicalella on Norwich Cityn junioriakatemiasta, sekä Englannin yliopistosarjasta Oxfordin Jesus Collegen joukkueesta. Testipelaajana Cicale on pelannut mm. Northhampton Town FC:n vahvuudessa, Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavassa Neuchâtel Xamaxissa, sekä Ykkösliigassa pelaavan TPS:n riveissä.

 

Cicale on innoissaan sopimuksestaan, ja tuntee olonsa hyvin arvostetuksi Vepsun perheessä.

- Aivan loistava fiilis, ja olen niin onnellinen tästä. Kaikki täällä on fantastisesti ja rakastan täällä olemista jo nyt.

- Kun saavuin tänne, ensivaikutelmani seurasta olivat loistavat. Kaikki ottivat minut upeasti vastaan. Pelaajat olivat todella vastaanottavia, ja seuran henkilöstö oli todella mahtava. Se on tärkeintä minulle, sillä nyt tunnen olevani osa Vepsun perhettä, Cicale tuumaa.

 

Cicale nauttii Suomesta sekä maan antimista täysin rinnoin. Itsevarma Vepsun uusi wingback on fokusoitunut seuraavaa kautta varten, ja täten myös asettanut itselleen kunnianhimoisia henkilökohtaisia tavoitteita.


- Olen ollut Suomessa nyt kaksi viikkoa, ja pidän tästä maasta kovasti. Olen valtava kahvin ja tumman lakritsin fani, joten täällä asioiden on vaikea mennä pieleen.

- Olisi hienoa, jos onnistuisin henkilökohtaisessa tavoitteessani kaksinumeroisten maalien ja syöttöjen suhteen. Se on mitä haluan, ja uskon kykeneväni siihen. Haluan haastaa vastustajia, Cicale toteaa.

 

”Positiivinen persoona kentällä ja kentän ulkopuolella”

 

VPS:n urheilujohtaja Petri Vuorinen näkee Cicalen olevan hyvä vahvistus, jonka ominaisuudet luovat joukkueelle lisää vaihtoehtoja hyökkäyspeliä varten.

 

- Alfie on kokonaisvaltaisesti positiivinen persoona, sekä kentällä että sen ulkopuolella. Nuoresta iästään huolimatta hänellä on vahva tausta Englannista. Hänen haastamisvahvuutensa hyökkäyssuuntaan luovat meille erilaisia vaihtoehtoja laidalle, Vuorinen tuumaa.

Otteluennakko: Ilves - VPS | Harjoitusottelu
Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Gleofilo Vlijter!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio