Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Peter Eletu!

20240314-VPS---Treenit-0058
VPS saa riveihinsä lupaavan keskikenttäpelaajan, kun nigerialainen Peter Eletu liittyy joukkueen vahvuuteen. Eletun sopimus on vuoden mittainen kahden vuoden optiolla.
 
 
24-vuotias Eletu on lupaava ja älykäs keskikentän työmyyrä, jolla on mahdollisuus ottaa iso rooli kentällä tulevan kauden aikana. Eletun vahvuuksiin kuuluvat periksiantamaton pelityyli, pallonriistot sekä peliäly.
 
 
Aiempaa ammattilaispelaajakokemusta Eletulla on mm. Liettuan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta FK Nevėžisin riveistä, sekä Nigerilan pääsarjassa pelaavasta Dakkada FC:sta. Ennen Vepsuun saapumistaan Eletu pelasi ranskalaisen FC Sète 34:n riveissä.
 
 
Eletu saapuu Vaasaan innoissaan tulevasta kaudesta. 24-vuotias nigerialainen on myös asettanut itselleen henkilökohtaisia tavoitteita kautta varten.
 
- Erinomainen fiilis, että pääsimme sopimukseen seuran kanssa. Kaupunki ja ihmiset ovat mahtavia.
 
- Tavoitteenani tulevalla kaudella on auttaa joukkuetta tavoittelemaan mestaruutta, ja tehdä muutama maali samalla, Eletu tuumaa.
 
 
"Kilpailu kovenee edustusjoukkueessa”
 
 
Urheilujohtaja Petri Vuorinen on tyytyväinen joukkueen rakentamisvaiheen etenemiseen. Vuorisen mukaan Eletun saapuminen luo kilpailua joukkueen sisäisesti, joka on hyvinkin toivottua.
 
- Meille on ollut tulossa Afrikasta 1–2 pelaajaa, joiden saapuminen riippuu viisumien ajankohdasta - joskus menee pidempään ja joskus menee nopeammin. Nyt saimme Eletun tänne, ja hän on yksi vaihtoehto jatkoa ajatellen.
 
- Seuraava kuukausi on hänelle ja meille tärkeä, kun kokoonpano kasvaa. Eletu on hieman kookkaampi ja fyysisempi pelaaja. Hän tulee kilpailemaan peliajasta muiden pelaajien kanssa, kuten muutkin saapuvat pelaajat. Kilpailu kovenee edustusjoukkueessa ja se on varmasti toivottua kaikilta osapuolilta. Siinä mielessä joukkueen tilanne näyttää koko ajan paremmalta, Vuorinen pohtii.
Otteluennakko: Umeå FC - VPS | Harjoitusottelu
VPS-muisto: 12.8.1945
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio