Teemu Hytönen siirtyy lainalle Närpes Kraftiin

20230530-VPS---OTP-1357

VPS ja Närpes Kraft ovat solmineet määräaikaisen lainasopimuksen, joka lähettää Teemu Hytösen vahvistamaan närpiöläisten hyökkäystä loppukaudeksi Miesten Kakkoseen. Määräaikainen lainasopimus päättyy marraskuun loppupuolella.

 

Hytönen on ollut kuluvalla kaudella isossa roolissa VPS Akatemian hyökkäyksessä pelaten 12 ottelua avauksessa ja tehden Miesten Kolmosessa jopa 12 maalia. Hytönen on ollut myös viidessä ottelussa miesten edustusjoukkueen mukana ja kerännyt vyölleen 40 minuuttia peliaikaa Veikkausliigassa.

 

Hytönen siirtyy omien sanojensa mukaan hyvillä mielin Närpiöön.

- Ihan hyvät fiilikset siirrosta. Pääsen pelaamaan taas astetta kovempia pelejä verrattuna Akatemian peleihin. Näytti nyt siltä, että loppukaudesta edustusjoukkueessa ei ollut minuutteja tarjolla.

 

Närpes Kraft FF pyrkii vahvistamaan hyökkäystään Hytösellä, ja samalla kehittämään nuorta pelaajaa kilpailukykyisten otteluiden ja suuren roolin kautta. Hytönen näkee lainasiirron hyvänä kehitysmahdollisuutena urallaan.

- Tavoitettani olisi olla Kraftissa tärkeä pelaaja, joka kykenee tuottamaan maaleja. Sitä minä menenkin sinne tekemään. Tarkoitus olisi pelata myös kovia pelejä, jotta saisi kovuutta ja kokemusta ensi kautta ajatellen.

- Kakkosta olen pelannut aikaisemminkin, ja se on nuorelle pelaajalle todella hyvä sarja pelata. Se on mielestäni parempi paikka minulle loppukautta ajatellen kuin Kolmonen, jotta voin olla ensi kaudella yhä valmiimpi pelaaja, Hytönen toteaa.

Otteluraportti: FC Lahti – VPS | Veikkausliiga
Otteluennakko: FC Lahti – VPS | Veikkausliiga
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio