Prosper Ahiabu ja Juhani Pikkarainen jatkavat Vepsussa!

20220909-143144WhatsApp-Image-2022-09-07-at-23.17.22

VPS on solminut jatkosopimukset keskikenttäpelaaja Prosper Ahiabun ja puolustaja Juhani Pikkaraisen kanssa. Ahiabun sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta, kun taas Pikkaraisen sopimus koskee ensi kautta.


Molemmat pelaajat saapuivat joukkueeseen täksi kaudeksi ja ovat olleet erittäin tärkeitä palasia VPS:n tämän kauden joukkueessa. Molemmat pelaajat ovat erittäin tyytyväisiä jatkosopimuksiin.


- Oikein hyvä fiilis. Tämä koko vuosi on ollut joukkueelle ja meille suhteellisen positiivinen, niin tästä on hyvä lähteä sitten rakentamaan ensi vuoteen, vielä kun hoidetaan tämä kausi loppuun asti, Pikkarainen kertoo.


- Olen erittäin iloinen kahden vuoden jatkosopimuksesta, Ahiabu kertoo.


Molemmat pelaajat ovat pelanneet loistavaa kautta, ja he summaavaat oman kautensa seuraavalla tavalla.


- Kausi on sujunut pääsääntöisesti oikein positiivisesti. Olen pysynyt suhteellisen hyvin kasassa. Se oli ensimmäinen tavoite heti alkukaudesta, että on semmoisessa kunnossa, että pystyy pelaamaan ysikymppisiä viikosta toiseen. Se on pääsääntöisesti onnistunut, ja pelit ovat sujuneet omalta osalta suht tasaisesti ja hyvällä tasolla, Pikkarainen kertoo.


- Kausi on sujunut erittäin hyvin. Olen oppinut paljon, mutta kauden aikana on ollut myös haasteita, sillä pelaan ensimmäistä kautta täällä, Ahiabu kertoo.


VPS pelaa tänä sunnuntaina runkosarjan viimeisen ottelunsa, kun KuPS saapuu vierailulle juuri uudelleennimetylle Lemonsoft Stadionille. Runkosarjan päättymisen jälkeen Vepsu jatkaa pelejään alemmassa loppusarjassa, missä on edessä vielä viisi tärkeää ottelua. 


- Kaikki varmaan tietää mistä tässä pelataan. Viimeinen kuukausi ei ehkä ole ollut tuloksen suhteen meidän parasta. Nyt ollaan semmoisessa asemassa, että jokainen peli on tosi tärkeä. Mutta kyllä me tosi hyvistä lähtökohdista lähdetään loppusarjaan. Olemme aika varmoja, että hoidamme tämän loppuun asti ja ensi kaudella pelataan Veikkausliigaa, Pikkarainen ennakoi loppukautta. 

Runkosarjan huipennus huomenna Lemonsoft Stadionil...
Kalle Multanen valittu Veikkausliigan kuukauden pe...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio