Otteluraportti: SJK Akatemia - VPS | Harjoitusottelu

Vuoden ensimmäinen ottelu päättyi VPS.n osalta pettymykseen SJK Akatemian voittaessa Raidan kotonaan lukemin 1-0.

 

Ensimmäinen puoliaika oli Vepsun hallintaa, ja joukkue loikin hyviä hyökkäyksiä pitkin nelivitosta. Tehokkuus ja tasapaino hyökkäyksistä jäi kuitenkin puuttumaan, jonka seurauksena SJK Akatemia sai luotua vaarallisia vastahyökkäyksiä Vepsun päähän. Molemmissa päissä nähtiin vaarallisia tilanteita, mutta tauolle siirryttiin silti 0-0 tasalukemissa.

 

Vepsu teki heti toisen puoliajan alkuun runsaasti vaihtoja, ja tuoreet jalat toivat joukkueelle lisää energiaa. Raita loi jälleen hyviä maalipaikkoja, mutta se ei kuitenkaan valitettavasti näkynyt tulostaululla. Peli oli selvästi Vepsun hallintaa 70 minuutille asti, kunnes joukkue suoritti viimeiset vaihtonsa. Viimeisten 20 minuutin aikana pelin rytmi muuttui, ja Vepsun peli hajosi. Pian SJK Akatemia sai luotua vaarallisen hyökkäyksen, josta Eemeli Honkola niittasi pallon verkkoon. Ottelu päättyi lopulta isäntien 1-0 voittolukemiin.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela näki ottelussa paljon parannettavaa.

- Peli oli meiltä ihan ok. Annoimme liikaa huonoja syöttöjä, ja menetimme pallon useaan kertaan liian helposti. Prässipelimme toimi kuitenkin hyvin. Meillä on paljon parannettavaa.

 

Nuorelan tavoitteena oli suorittaa ottelussa mahdollisimman paljon vaihtoja, jotta suurelle osalle saataisiin luotua optimaalisesti peliaikaa. Vaihdot kuitenkin muuttivat Vepsun peliä ottelun lopulla, jonka seurauksena isännät saivat lopulta tuloksellisen yliotteen.

- Teimme suunnitellusti paljon vaihtoja, ja ehkä niitä tuli jopa liikaa pelin lopulla. Meillä oli todella nuori joukkue kentällä, ja kentällinen oli hieman epätasapainoinen. Esimerkiksi puolustuslinjamme oli toisella puoliajalla täysin erilainen mitä ensimmäisellä. SJK:n maali oli aika luonnollinen ja odotettu pelimme hajoamisen jälkeen. 

- Peli oli vuoden ensimmäiseksi peliksemme ihan ok. Tärkeintä on kuitenkin, että saimme isolle ryhmälle paljon peliaikaa, ja nuoret pelaajat saivat paljon arvokasta kokemusta. Ensi viikolla on kiva päästä rakentamaan tämän päälle, ja mikäs sen hienompaa vuoden alkuun, kuin aloittaa Liigacup ottelulla paikallisvastustajaa vastaan, Nuorela summaa.

 

VPS kohtaa Liigacupin ensimmäisellä kierroksella SJK:n lauantaina 27.1. kello 18:00. Ottelu pelataan Vaasan VEO Areenalla.

 

 

SJK Akatemia - VPS 1-0

 

1-0 Eemeli Honkola 75’

 

 

VPS Kokoonpano:

 

Teppo Marttinen

Josep Nuorela

Jesper Engström

Mikko Pitkänen

Savio

Juho Hyvärinen

Prosper Ahiabu

Miika Niemi

Roni Hudd

Akoon Kuek

Evgeniy Bashkirov

 

Vaihtopelaajat:

 

Lauri-Eemil Vetri

Deng Madut

Samu Järvinen

Samu Alanko

Antti-Ville Räisänen

Antonio Almen

Teemu Hytönen

Tarik Mohamed

Oletteko valmiita Liigacupin aloitukseen? Me olemm...
Otteluennakko: SJK Akatemia - VPS | Harjoitusottel...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio