Otteluraportti: FC Inter 2 - VPS | Suomen Cup

1920x1080

 

VPS jatkaa Suomen Cupin seuraavalle kierrokselle kukistamalla FC Inter 2:sen Turussa lukemin 1-5. 

 

Vepsun kokoonpanossa oli odotetun paljon kierrätystä pelaajiston suhteen. Useat vähemmille Veikkausliiga peliminuuteille jääneet pelaajat pääsivät avauskokoonpanoon. Viime vuosina varmoilla otteilla topparin paikalla pelannut Samuel Lindemanin paluu kentälle pitkän loukkaantumisen jälkeen oli ilahduttavaa.

 

Vepsu otti peliin salama-alun tekemällä 1-0 maalin jo ennen ensimmäisen peliminuutin täyttymistä. Antonio Almen antoi täydellisen kulmapotkun vaaralliselle alueelle, jonka puski päällään sisään Prosper Ahiabu.

 

Toinen maali nähtiin reilun puolen tunnin jälkeen. Samu Alanko ohitti vauhdilla laitakaistalla suoran vastustajansa ja nosti laadukkaalla keskityksellä pallon Kalle Multasen päähän, joka puski pallon päättäväisesti verkkoon.

 

Kolmas maali nähtiin 74. peliminuutilla kun Antonio Almen vapautti Kalle Multasen läpiajoon. Multanen ohitti vastaan tulleen maalivahdin ensimmäisellä kosketuksella ja pääsi viimeistelemään pallon tyhjään maaliin.

 

Inter 2 kavensi ottelun 84. peliminuutilla, kun Gezim Voca tykitti reilusta 20 metristä matalan kudin etunurkkaan ohi Teppo Marttisen.

 

4-1 maalin teki Gleofilo Vlijter, kun hän pääsi puolen kentän läpiajoon ja viimeisteli pallon etunurkasta sisään.

 

 Riku Jääskä vastasi kenties ottelun hienoimmasta maalista laukomalla vapaapotkusta suoraan pallon maaliin ottelun lisä-ajalla reilusta 20 metristä.

 

Mainittakoon FC Interin reservijoukkueen kunniaksi se, että nuori kotijoukkue pelasi ottelussa aika ajoin erittäin hyvää jalkapalloa ja pystyi rakentamaan useamman hyvän hyökkäyksen, vaikka tänään se riitti vain yhteen maaliin ja lopputulokseen 1–5. Ei siis ole yllätys, että joukkue on tällä hetkellä Kakkosen B-Lohkon kärkisijalla. Ottelu mahdollisti monille Vepsun pelaajille ja erityisesti omille kasvateilleen tärkeitä peliminuutteja edustusjoukkueessa.

 

Veikkausliigan pariin VPS palaa yöttömän yön kierroksella keskiviikkona 19. kesäkuuta, kun se kohtaa AC Oulun Vaasan Lemonsoft Stadionilla kello 21:00. Yöttömän yön kierros on täynnä toimintaa kello 16:00 alkaen, ja Stadionin ulkopuolelle on järjestetty mm. tapahtumatori, ruokaa ja virvokkeita. Tapahtumaa värittää myös VPS-legendojen hyväntekeväisyys ottelu, joka vihelletään käyntiin kello 18:30. Tapahtumatorille on vapaa sisäänpääsy, ja Veikkausliiga-otteluun liput löytyvät osoitteesta www.lippu.fi!

 

Inter 2 - VPS 1-5

 

VPS Kokoonpano:

1 Teppo Marttinen

2 Josep Nuorela

17 Kalle Multanen

18 Franklin Matib <- 71' 9 Riku Jääskä

20 Juho Hyvärinen

21 Prosper Ahiabu <- 63' 34 Antti-Ville Räisänen

23 Miika Niemi

25 Samuel Lindeman <- 63' 5 Mikko Pitkänen

26 Antonio Almen <- 81' 10 Gleofil Vlijter

33 Akon Kuek

77 Samu Alanko <- 71' 36 Felix Friberg 

 

Vaihtopelaajat:

24 Rasmus Leislahti

5 Mikko Pitkänen -> 63'

9 Riku Jääskä -> 71'

10 Gleofil Vlijter -> 81'

31 Deng Madut

34 Antti-Ville Räisänen -> 63'

36 Felix Friberg -> 71'

Juhannusviikon tähtenä loistaa Yöttömän yön-peli k...
Otteluennakko: FC Inter 2 - VPS | Suomen Cup
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio