Otteluennakko: VPS - OTP | Suomen Cup

otpennakko

VPS jatkaa Suomen Cup-matkaansa viidennelle kierrokselle, kun Raita kohtaa kotinurmellaan Oulun Työväen Palloilijat. Tiistaina pelattavassa ottelussa taistellaan turnauksen jatkopaikasta.

 

VPS etenee kohti OTP-ottelua viime perjantaina koetun karvaan Ilve-tappion jälkeen. Liigaottelussa nähtiin todella tiukka peli, joka lopulta ratkesi viimeisen vartin aikana Ilveksen voittoon 0–2. Ilveksen maalit tulivat epäonnen ja huolimattomuuden siivittämänä, eikä VPS kyennyt nousemaan Ilveksen rinnalle. Ottelussa nähtiin kuitenkin myös paljon hyvää mm. luotujen maalipaikkojen sekä pallollisen pelin näkökulmasta.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli pettynyt viime perjantain ottelun tulokseen.

- Ottelu oli iso pettymys, se on tietysti selvä. Peli oli todella tasainen, ja molemmilla joukkueilla oli omat saumansa ratkaista. Harmillisesti ottelu lopulta kääntyi Ilvekselle. Aika selvältä näytti pitkään se, että joukkue, joka tekee ensimmäisen maalin, on vahvoilla voitossa.

- Harmiksemme meille tapahtui virhe omassa pelinrakentelussamme, josta Ilves pääsi iskemään voittomaalin. Toisella jaksolle olimme hyvin pelissä mukana, ja haimme voittoa. Meillä oli mahdollisuudet ottaa pisteet pelistä, ja kotiyleisön edessä tappioksi kääntynyt ottelu oli todella suuri pettymys.

 

Oululainen OTP on pelannut Kakkosessa toistaiseksi viisi ottelua, josta se on ottanut 4 pistettä. Tuloksellisesti alkukausi on ollut OTP:lle haastava, ja joukkue majaileekin omassa 12 joukkueen C-lohkossaan 10. sijalla. Suomen Cupissa joukkue on onnistunut voittamaan kaksi ensimmäistä otteluaan, joista molemmat ovat ratkenneet vasta varsinaisen peliajan jälkeen rangaistuspotkukilpailussa. OTP pyrkii haastamaan vaasalaiset Cupin viidennen kierroksen ottelussa.

 

VPS on toistaiseksi osoittanut sarjaerojen olevan liian suuria, ja kukistanut Suomen Cupin vastustajansa suvereeneilla nollapeleillä. Nuorela näkee OTP-ottelussa vain jatkoon menemisellä olevan merkitystä.

- Hyvä, että saimme kotipelin, joten meidän ei tarvitse matkustaa alkuviikosta. Matkustamme Kotkaan lauantaina, joten arpaonni oli meille suosiollinen. Kun on Kakkosen joukkueesta kyse, selvää on se, että jatkoon on mentävä. Millään muulla ei ole merkitystä.

- Uskon, että ikävä vastustaja tulossa vastaan. Niin kauan, kun oululaiset ovat pelissä mukana, OTP tulee tekemään kaikkensa. Suurin osa joukkueesta ovat ulkomaalaispelaajia, ja OTP:ssä on myös viimeisen parin vuoden aikana meilläkin käyneitä testipelaajia, joilla on varmasti kova näyttöhalu meitä vastaan. Tiukka matsi tulossa, se on ihan selvä homma, Nuorela summaa.

 

 

VPS kohtaa OTP:n kotinurmellaan tiistaina 30.5. Lemonsoft Stadionilla pelattava ottelu alkaa 18:30, ja peliin on ilmainen sisäänpääsy. Kyseessä on myös nuorten "After School"-tapahtuma, joten tunnelma on varmasti katossa. Tule siis sinäkin kannustamaan VPS voittoon! Ottelu on myös nähtävissä Ruutu+ palvelusta!

 

VPS – OTP

 

Suomen Cup

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

30.5.2023 kello 18:30

Otteluraportti: VPS - OTP | Suomen Cup
Otteluraportti: VPS - Ilves | Veikkausliiga
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio