Otteluennakko: VPS – KPV | Harjoitusottelu

gameday-preseason-www-1-2

VPS kohtaa lauantaina 18.3. kotonaan Kokkolasta saapuvan KPV:n. Alkukauden toisen harjoitusottelun myötä joukkue jatkaa valmistautumistaan tulevaa Veikkausliigakautta varten.

 

VPS pelasi viime lauantaina harjoitusottelun JJK:ta vastaan, joka päättyi suvereeniin 4–0 voittoon. Ottelussa VPS pääsi harjoittamaan hyökkäyspelaamistaan, ja joukkue onnistui rakentamaan hyviä paikkoja koko pelin ajan. Vaasalainen kotiyleisö pääsi nauttimaan maaleista Riku Jääskän ja Kalle Multasen osuessa JJK:n päätyyn. Multanen iski ottelussa hattutempun, joka osoitti joukkueen viimeistelytaidon toimivan.

 

VPS:n valmentaja Henri Sillanpää kommentoi viime lauantain JJK-peliä seuraavasti:

- Selkeä voitto takana. Onnistuimme tekemään maaleja, sekä pitämään puolustuspäässä oman päädyn puhtaana. Näitä asioita lähdemme tavoittelemaan tulevissakin peleissä. Pelissämme on silti vielä paljon kehitettävää.

 

Lauantain vastustaja KPV sijoittui viime kaudella Miesten Ykkösessä sarjan viidenneksi, ja jäi juuri paitsi Ykkösen karsintapeleistä. KPV pelasi viimeksi Veikkausliigassa vuonna 2019, ja on viime kausina sijoittunut Ykkösessä aina vähintään kahdeksan parhaan joukkoon. VPS:n odotetaan hallitsevan peliä hyökkäyspäässä JJK-pelin tapaan.

- KPV on divisioonajoukkue, jonka pelityylistä ja toiminnasta emme tiedä paljoa etukäteen. On hyvä, että kohtaamme erilaisia joukkueita alkukaudella valmistautuessamme liigakauden alkuun, jotta voimme kehittää osaamistamme. Olemme harjoitelleet kehitystä vaativia osa-alueita, ja odotamme tulevassa pelissä toteuttavamme asioita vaaditulla tavalla. Olennainen kehitettävä osa-alue on ollut prässipelaaminen, jota emme ole vielä saaneet toimimaan toivotulla tavalla, Sillanpää toteaa.

 

VPS:llä on jäljellä kaksi harjoituspeliä ennen Veikkausliigan alkua. KPV-pelin jälkeen vaasalaiset kohtaavat pietarsaarelaisen FF Jaron alkukauden viimeisessä harjoituspelissä. Lauantain KPV-ottelun jälkeen kauden aloitukseen on 18 päivää aikaa.

- Alkukauden pelit tuovat hyvää tarvittavaa harjoitusta. Treenikausi on mennyt hyvin, ja joukkueen kasaaminen on ollut hyvällä mallilla. Olemme pikkuhiljaa saaneet pitkäaikaisista loukkaantumisista kärsineitä pelaajia takaisin kokoonpanoon, ja kilpailu pelipaikoista on ollut kovaa. Joukkueella on hyvä ja pitkä treenikausi takana, joten Veikkausliigan alkuun on oltava valmiina, Sillanpää summaa.

 

Harjoitusottelu KPV:tä vastaan pelataan lauantaina 18.3. kello 15:00. Ottelu ei ole striimattavissa, mutta peliin on ilmainen pääsy, joten tule kannustamaan VPS voittoon! Jo maksetun kausikortin voi noutaa lauantain pelin aikana 3 kerroksen ravintolasta.

 

Katso ennakko täältä!

 

VPS – KPV

 

Harjoitusottelu

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

18.3.2023. klo 15:00

 

Otteluraportti: VPS - KPV | Harjoitusottelu
Reijo Saarinen
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio