Otteluennakko: VPS - HJK | Veikkausliiga

ev7qq4M7

VPS pelaa sunnuntaina 8.10. toisen peräkkäisen kotiottelunsa Veikkausliigan Mestaruussarjassa, kun Raidan vieraaksi Lemonsoft Stadionille saapuu kauden mestarisuosikki, HJK. Lähtöasetelmat otteluun ovat erittäin jännittävät, sillä Klubilla on mahdollisuus ratkaista mestaruus Vaasassa, kun taas VPS pyrkii voiton kautta vahvistamaan asemaansa mitalisijoilla.

 

VPS etenee kohti sunnuntain ottelua viime kierroksen pettymyksen jälkeen, kun Raidan 12 ottelun mittainen voittoputki tuli päätökseen FC Interia vastaan pelatun 1-1 tasapelin myötä. Terävällä jalalla liikkunut turkulaisjoukkue aiheutti Vepsulle Hietalahdessa päänvaivaa vahvalla ja terävällä pelaamisellaan, jonka seurauksena vaasalaiset eivät päässeet toteuttamaan aiemmin loistavasti toiminutta hyökkäyspeliään tarpeeksi vaarallisesti. Molemmat joukkueet pelasivat uhrautuvasti omilla puolustusalueillaan, ja lopulta 1-1 tasapeli oli ottelusta oikeutettu tulos. 

 

VPS on valmistautunut sunnuntain HJK-otteluun täydellä treeniviikolla. VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertoo joukkueen pitkän treeniviikon sujuneen hyvin, ja ilmoittaa joukkueen odottavan Klubin saapumista Vaasaan innolla. 

- Meillä on hyvä ja pitkä treeniviikko takana. Alkuviikko meni treeneissä rennolla fiiliksellä yksinkertaisten asioiden parissa, kun taas loppuviikolla olemme pureuduttu HJK:hon ja matsifokus edellä.

- Joukkueessa on odottava fiilis. Iso päivä ja hieno tapahtuma sunnuntaina edessä. Sitä tässä odotamme innolla, Nuorela tuumaa hymyillen.

 

Kauden mestarisuosikki HJK on parhaillaan kuuden pisteen etumatkalla mestaruustaistelussa, ja joukkue onkin voittanut toistaiseksi kaikki kolme otteluaan Veikkausliigan Mestaruussarjassa. VPS pyrkii estämään HJK:n mestaruusjuhlat Vaasassa sunnuntain kierroksen myötä, ja samalla taistellen paikastaan kolmen parhaan joukossa. Nuorelan mukaan kaikilla osa-alueilla loistava HJK on yksi vaikeimpia vastustajia Suomessa, mutta Klubin torstaina pelattu europeli Skotlannissa voi kuitenkin tietää enemmän kierrätystä helsinkiläisten kokoonpanossa kuin normaalisti.

- Meidän on pelattava pirun hyvin, jotta saamme estettyä HJK:n mestaruusjuhlat Vaasassa. HJK on Valtakunnan ykkösjoukkue, ja on ns. omalla paikallaan tällä hetkellä sarjataulukossa. He ovat osoittaneet osaamisensa myös kentällä, ja joukkue on täynnä laatua sekä leveyttä. 

- HJK on loistava jokaisella osa-alueella, eikä heillä oikeastaan heikkoja pisteitä olekaan. Torstaina he kuitenkin pelasivat Skotlannissa europelin, josta seurannut rasitus on varmasti aika kova heille. Heillä on kuitenkin ollut muutama päivä välissä aikaa palautua, ja joukkueen rosteri onkin niin iso, että kierrätystä on varmasti tulossa, Nuorela ennakoi.

 

VPS:n pitkälti samankaltaisena toiminut pelisuunnitelma jatkaa myös HJK-kohtaamiseen. Nuorela kertoo, että sunnuntaina joukkueen avaimena on tiukka ote omasta kurinalaisesta pelistä.

- Meidän on onnistuttava jokaisella osa-alueella. Meidän on puolustettava todella kurinalaisesti, aggressiivisesti sekä rohkeasti. Hyökkäyspelimme on oltava myös monipuolista, ja tekemisessä on oltava laatua sekä fokusta. Otteemme ei saa herpaantua hetkeksikään, Nuorela summaa. 

 

 

VPS kohtaa sunnuntaina 8.10. HJK:n Hietalahden Lemonsoft Stadionilla kello 16:00. Varmista paikkasi otteluun jo nyt ostamalla liput osoitteesta www.lippu.fi. Ottelu on myös katsottavissa suorana Ruutu+ palvelusta!

 

VPS - HJK

 

Veikkausliiga

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

8.10.2023 kello 16:00

VPS:n toimisto kiinni maanantaina 9.10.
STORMOSSENIN matsibussi sunnuntain VPS-HJK peliin!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio