Otteluennakko: VPS - FF Jaro | Harjoitusottelu

1920x1080

VPS viimeistelee pitkän harjoituskautensa tulevana perjantaina, kun Raita kohtaa vanhan pietarsaarelaisen derbyvastustajansa FF Jaron. Ottelu pelataan 29.3. Lemonsoft Stadionilla klo 14.00.

 

VPS:n pitkä harjoituskausi on valmistanut joukkuetta ensi viikolla alkavaa Veikkausliiga-kautta varten, ja talven aikana selkeää pelillistä kehitystä onkin nähty. Myös joukkueen tuloskäyrä osoittaa ylöspäin edellisten otteluiden perusteella, ja viime viikon tärkeä Ilves-vierasvoitto on kasvattanut vaasalaisten itseluottamusta entisestään.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kokee joukkueen pelaamisen asettuneen oikeaan suuntaan harjoituskauden loppupuolella. Neljättä kauttaan Raidassa luotsaavan Nuorelan mukaan harjoituskauden eteneminen ei tuonut yllätyksiä.
- Viime viikkoinen kohtaaminen Ilveksen kanssa muodostui meille tärkeäksi peliksi. Saimme viime metreille kovan matsin, josta joukkueena suoriuduimme hyvin. Hyvä tulos antoi itseluottamusta kaikille. Kopissa on hyvä ja rento fiilis kauden alla.
- Harjoituskaudella ei mitään ihmeempiä ole ollut. Talvi on mennyt suunnitelmien mukaisesti eli samalla kaavalla kuin pari edellistäkin talvea. Erinäisistä, suunnittelemattomista syistä johtuen joukkueeseen liittyi loppumetreillä tänä vuonna hieman isompi määrä uusia pelaajia, joka oli poikkeavaa viime vuosiin verrattuna.

 

Nuorelan mukaan tulevana perjantaina tullaan näkemään muutamia kokoonpanomuutoksia pienten vammojen ja sairastumisien suhteen. Niiden lisäksi myös tiistaina osa pelaajista esiintyi VPS Akatemian paidassa ylimääräisessä kohtaamisessa Närpiön Kraftia vastaan, jonka seurauksena pelaajia lepuutetaan.
- Tullaan ehkä näkemään enemmän vaihtoja, kuin suunnittelimme muutamien poissaolojen takia. Kuitenkin ajatus on lähteä mahdollisimman ”Veikkausliigamaisella” kokoonpanolla pietarsaarelaisia vastaan.
- Kuormitus, jota osalle pelaajista tuli tiistain ottelusta, vaikuttaa myös huomiseen kokoonpanoon.

 

Nuorela näkee tulevalle kaudelle uudistuneen Vepsun mielenkiintoisena joukkueena, ja odottaa innolla Veikkausliiga-pelien alkamista.
- Olemme valmiita Veikkausliiga-kauteen, ja vietämme hyvillä mielin viimeistä viikkoa ennen Veikkausliigan alkua.

 

VPS kohtaa FF Jaron viimeisessä harjoitusottelussaan tulevana perjantaina 29.3. kello 14:00. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy!


VPS - FF Jaro
 
Harjoitusottelu
 
Lemonsoft Stadion, Vaasa
 
29.3.2024 kello 14:00

Otteluraportti: VPS - FF Jaro | Harjoitusottelu
VPS:n kapteenisto valittu kaudelle 2024!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio