Otteluennakko: VPS - FC Lahti | Veikkausliiga

vpsfclahti

VPS pyrkii jatkamaan ilmiömäistä nousukiitoaan, kun Raidan vieraaksi Lemonsoft Stadionille saapuu FC Lahti. Perjantaina Hietalahdessa kohtaavat hyvinkin erilaiset alkukaudet pelanneet joukkueet.

 

VPS jatkaa Veikkausliigan viidennelle kierrokselle tappiottomana. Kahden viime ottelun dramaattisten tapahtumien ja sykähdyttävien voittomaalien jälkeen, Vepsulla on kasassa jo 10 pistettä kolmen voiton ja yhden tasapelin turvin. Raita on kerännyt otteillaan huomiota myös mediassa, ja jopa 21 ottelun mittainen tappioton putki pääsarjassa on ollut intohimoinen puheenaihe jalkapallon seuraajien keskuudessa.

 

FC Lahden kauden aloitus on ollut puolestaan yskivä, ja lahtelaiset ovat sijoittuneet toistaiseksi sarjan häntäpäähän. Joukkue on ottanut ensimmäiseltä neljältä kierrokselta vain kaksi pistettä kahden tasapelin voimin, eikä joukkue ole saanut tehokkuuttaan vielä toimimaan. KuPSia ja HJK:ta vastaan tappiot kärsineen FC Lahden 1:6 maalierotilasto on myös karua katseltavaa, mutta on tietenkin huomioitava, että kausi on vasta alussa.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela on tyytyväinen joukkueen täyteen treeniviikkoon. Perjantain vastustajaa analysoidessa Nuorela kokee, että FC Lahden suurin ongelma on ollut toistaiseksi maalinteko hyvästä ja pirteästä pelistä huolimatta.

- Meillä on hyvä ja täysi treeniviikko takanamme. Olemme nähneet kentällä hyvää tekemistä, ja olen todella tyytyväinen viikkoomme.

- Lahti tarvitsee voittoja ja maaleja. Vaikka alku on ollut vaikea maalien suhteen, Lahti on silti pelannut pirteästi. Joukkue on uudistunut viime vuodesta, ja kyseessä on aktiivinen ryhmä kentän molempiin suuntiin. Odotettavissa on hankala peli molemmille osapuolille, Nuorela toteaa.

 

Nuorela myös kertoo, ettei joukkuetta painaneet loukkaantumiset ja sairastelut vaivaa enää ryhmää sen pahemmin. 

- Muun muassa Tepon (Marttinen) tilanne on hyvä. Hän on käytettävissä perjantaina, ja selvisimme hänen suhteen täten säikähdyksellä. Uusia takapakkeja ei ole nähty, ja he, jotka ovat poissa kuvioista, ovat menneet kuntotutumisen suhteen selkeästi eteenpäin. Muutamien kohdalla mennään ihan varman päälle, ja tilanne on sen verran hyvä, ettei meidän tarvitse peluuttaa ketään väkisin, Nuorela kertoo.

 

VPS:n alkukauden tähtipelaajaksi noussut Alfie Cicale toteaa joukkuehengen olevan loistava neljän kierroksen onnistumisten jälkeen, sekä kertoo joukkueen työmoraalin olevan kohdillaan.

- Joukkueen henki on loistava. Meillä on kova työmoraali, ja olemme parhaillaan erittäin itsevarmoja. Olen myös tyytyväinen omiin suorituksiini toistaiseksi, mutta rakennan jatkuvasti vanhan päälle ja teen valtavasti töitä sen eteen, että joukkue voittaa. Sama mentaliteetti on myös joukkueen sisäisesti jokaisella pelaajalla.

 

VPS kohtaa FC Lahden perjantaina kotonaan Lemonsoft Stadionilla, kun ottelu vihelletään käyntiin kello 18:00. Liput otteluun löydät osoitteesta www.lippu.fi!

 

 

VPS - FC Lahti

 

Veikkausliiga

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

3.5.2024 kello 18:00

Otteluraportti: VPS - FC Lahti | Veikkausliiga
Stormossenin matsibussilla FC Lahti-matsiin!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio