Otteluennakko: VPS - FC Inter | Veikkausliiga

vpsfcinter

VPS palaa pikaisesti kotikentälleen edellisen pelinsä jälkeen, kun viikon aloittaa todellinen jännitysnäytelmä Vepsun ja FC Interin ottaessa yhteen Lemonsoft Stadionilla. Karvaan tappion viime kierroksella kärsinyt Raita pyrkii palaamaan ottelun myötä voittojen tielle, kun taas haasteita kohdannut FC Inter pyrkii katkaisemaan neljän ottelun mittaisen tappioputkensa.

 

VPS jäi viime kierroksella nuolemaan näppejään Hietalahdessa, kun nälkäinen KuPS-ryhmä kukisti vaasalaiset suvereenilla esityksellä lukemin 1–3. Vepsun peli näytti hyvin erilaiselta verrattuna vakuuttavaan HJK-vieraspeliin, ja joukkueen aggressiivista ja aktiivista pelitapaa ei saatu toimimaan toivotulla tavalla 90 minuutin aikana. Hyvä loppukiri ei tuottanut tulosta, ja täten harmittavasti Raita joutui nöyrtymään kuopiolaisia vastaan toistamiseen tällä kaudella. Haastava KuPS-ottelu ei kuitenkaan huolestuta Vepsua tai seuran kannattajia sen enempää joukkueen majaillen toistaiseksi taulukon kärkisijoilla. Puolestaan maanantaina Vepsun vastustajaksi asettuva FC Inter saapuu Vaasaan neljän ottelun mittaisessa tappioputkessa, aikeinaan katkaista haastava jakso vieraskentällä.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertoo joukkueensa olevan nälkäinen viime kierroksen pettymyksen jälkeen, ja ennakoi maanantain ottelusta tiukkaa kohtaamista.

- Olemme analysoineet viimeisintä peliämme, ja on jopa hyvä, että pääsemme pelaamaan nopeasti uudestaan, sillä lähes kaikilla jäi KuPS-ottelusta paljon hampaankoloon. 

- Inter ei ole todellakaan pelannut huonosti alkukaudella, vaikka voittoja ei ole tullut. Nämä tilanteet ovat pahoja, sillä joukkueella on valtava tarve saada pisteitä, ja Inter on hyvinkin laadukas joukkue, joten saamme vaikean vastustajan vastaamme, Nuorela tuumaa.

 

Nuorela ei koe Raidan olevan lähtökohtainen ennakkosuosikki otteluun, ja muistuttaa, ettei ennakkoasetelmissa tule aliarvioida vastustajaa. Nuorela odottaa joukkueensa kanssa maanantain kohtamaista innolla, ja antaa myös kiitosta kannattajille, toivoen maanantaina katsomoiden täyttyvän jälleen intohimoisista Vepsulaisista.

- Olemme tottuneet viime aikoina olemaan sarjataulukossa korkealla, mutta harvoin olemme olleet suosikkeja otteluparien ennakoissa. Interin vireen seurauksena tällä kertaa ehkä olemme suosikkeja otteluun, mutta toisaalta meilläkin on heikompi peli ja tappio takanamme, joten näkökulmastani lähdemme otteluun täysin tasaisista lähtökohdista. Peli on aina 0-0, kun lähdetään liikkeelle.

- Oli hienoa, että yleisöä oli runsaasti viime kierroksella kotimatsissamme, ja tottakai joukkueen pitää myös suoriutua sen vuoksi myös hyvin kentällä ja saada aikaan tuloksia, jotta yleisö pysyy innostuneena. Hietalahdessa on hyvä pöhinä käynnissä, ja loistava kesä tulossa. On kuitenkin muistutettava kannattajia, että välillä hävitään ja välillä voitetaan. Vaasassa on ehkä parhaillaan jopa totuttu vähän liian hyvään, sillä emme ole tällä kaudella vielä paljon kokeneet tappioita. Toivomme kannatusta myös vaikeina hetkinä, ja vaasalainen yleisö on parhaillaan upeasti mukanamme, joten olemme kiitollisia, Nuorela toteaa hymyillen.

 

VPS pelaa heti tulevana maanantaina 27.5. kello 18:00, kun joukkue kohtaa tappioputkessa olevan FC Interin. Liput otteluun löydät osoitteesta www.lippu.fi!

 

 

VPS - FC Inter

 

Veikkausliiga

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

27.5.2024 kello 18:00

Palloseuran toukokuun viimeinen viikko näyttää täl...
Vietetäänkö maanantaina afterit Hietalahdessa?
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio