Otteluennakko: VPS - AC Oulu | Liigacup

1920x1080-4

VPS etenee lauantaina Liigacupin neljännelle kierrokselle, kun Raita saa kotikentällään vastaansa AC Oulun. Ottelulla on Vepsun näkökulmasta valtava merkitys, sillä se määrittää pitkälti vaasalaisten mahdollisuudet Liigacupin pudotuspeleihin.

 

VPS koki viime kierroksella karvaan tappion Kuopiossa KuPSia vastaan, kun kotijoukkue nollasi vaasalaiset pysäyttävin 5-0 lukemin. Raidan haasteeksi osoittautui jälleen heikko pallollinen pelaaminen, jonka seurauksena vierailijat eivät saaneet luotua tarpeeksi laadukkaita maalipaikkoja.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertoo KuPS ottelun olleen vaikea Vepsulle. Lopputuloksesta Nuorela ei kuitenkaan ole huolissaan.

- KuPS ottelu oli hankala peli meille. Jouduimme Kuopiossa vaikeuksiin, mutta tuloksesta en ole niinkään huolissani. Kun mietitään pelin maaleja, lähes kaikki meni meillä pieleen. Tulosta pitää kuitenkin kunnioittaa, ja meidän tulee parantaa monellakin osa-alueella.

 

Nuorela kertoo hyvän hengen vallitsevan joukkueen pukukopissa, ja kokoonpanon suhteen pelaajia on myös hyvin käytössä.

- Meillä on ollut pidempi pätkä aikaa valmistautua ottelua varten, ja pelaajilla on hyvä fiilis päällä. Ryhmä on entistä yhtenäisempi, ja olemme päässeet valmistautumaan hyvin. Loukkaantumistilanne on tällä hetkellä hyvä, ja pelaajia on runsaasti käytössä, Nuorela toteaa.

 

Vastaan asettuva AC Oulu on kohdannut myös muutoksia talven aikana. Joukkueessa on uusi valmennus, ja ryhmän runko on muuttunut viime kaudesta. 

- AC Oululla on aika nuorekas ryhmä, ja runko on erilainen mitä viime vuonna, mikä on tyypillistä. Olemme katsoneet Oulun perusasioita läpi huomista peliä varten, mutta emme ole juuttuneet heidän pelitavan tutkimiseen liikaa. Oulu on aktiivinen joukkue, joka haluaa liikuttaa palloa paljon. Mielenkiintoinen peli tulossa, Nuorela kertoo.

 

Liigacupin B-lohkossa kilpailu pudotuspelipaikasta on parhaillaan tiukkaa. Nuorelan mukaan joukkue ei kuitenkaan etene alkukaudella tulokset edellään.

- Lohko on tiukka, ja lohkon toisesta sijasta kilpailu on edelleen hyvinkin auki. Kaikilla on vielä täydet mahdollisuudet lunastaa paikka pudotuspeleissä.

- Emme mene kuitenkaan tulos edellä, vaan testaamme pelaajia sekä annamme kaikille mahdollisuuksia näyttää osaamistaan. Tottakai silti aina kun pelaamme, lähdemme hakemaan voittoa, Nuorela tuumaa.

 

 

VPS kohtaa Vaasan VEO Areenalla AC Oulun Liigacupin neljännellä kierroksella. Liput otteluun löydät osoitteesta www.lippu.fi!

 

HUOM! Otteluun on rajattu katsojamäärä. Ensimmäiset 450 paikalle saapunutta pääsevät nauttimaan 100-vuotisen seuramme Liigacup-ottelusta.

 

Jos et pääse paikan päälle, muista nauttia ottelusta kotisohvaltasi Ruutu+ palvelun kautta.

 

 

VPS - AC Oulu

 

Liigacup

 

VEO Areena, Vaasa

 

17.2.2024 kello 18:00

Daniel Obbekjær testijaksolle Vepsuun
Cristhian Valencian sopimus on purettu
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio