Otteluennakko: SJK - VPS | Suomen Cup

sjkvpssc

VPS matkaa Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle, kun se saa vastaansa SJK:n vieraissa. Kyseisessä Cupin Pohjanmaan derbyssä vain toinen joukkueista etenee jatkoon, joten panokset tiistain kohtaamisessa ovat jälleen korkealla.

 

Veikkausliigassa jaetulla kärkisijalla yhdessä KuPSin ja HJK:n kanssa majaileva VPS liittyi mukaan Suomen Cupiin viime kierroksella kohdaten FC Interin reservijoukkueen Turun Veritas Stadionilla. Ottelu antoi Raidalle mahdollisuuden kierrättää pelaajia, ja täten muun muassa Samuel Lindeman, Riku Jääskä sekä Kalle Multanen pääsivät näyttämään taitojaan vakuuttavin esityksin. Raidan tärkeä 1-5 voitto Interin reservijoukkueesta oikeutti joukkueen pääsyn Cupin seuraavalle kierrokselle, jossa vastaan asettuu derbyvastustaja SJK. 

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela odottaa tiistain ottelusta tiukkaa vääntöä. Nuorelan mukaan muutamilla yksityiskohdilla tulee olemaan suuri rooli ottelun ratkaisemista ajatellen.

- Voisi etukäteen kuvitella, että matsissa ei nähdä kovinkaan paljon maalipaikkoja, joten pelin ratkaisee se, kumpi joukkue on omista paikoistaan tehokkaampi. Pelistä tulee varmasti tiukka taistelu

- Cupin pelit ovat tietysti aina oma lukunsa, sillä matsit ovat aina kerrasta poikki, ja täten ainoastaan voitolla on merkitystä. Tiistaina kaksi hyvin erilaista pelitapaa toteuttavaa joukkuetta kohtaavat, ja ottelussa myös ratkaisee, kumpi joukkue saa pelistä enemmän oman näköisensä.

 

Nuorela näkee SJK:n olevan vahvoilla etenkin pallollisessa pelaamisessa, ja mainitsee joukkueen rotaatiopelaamisen olevan Raidalle mahdollisesti hankalaa, mikäli seinäjokiset saavat vaihteensa päälle.

- SJK on parantanut pelaamista kauden edetessä, ja tällä hetkellä joukkue toteuttaa etenkin pallollista pelaamistaan todella laadukkaasti. Siinä he ovat myös sarjan parhaimmistoa.

- SJK kuuluu sarjassa niihin joukkueisiin, jotka vaihtavat pelaajien paikkoja matsien aikana rotaatiopelaamisen kautta. Jos he saavat pelinsä rullaamaan tiistaina, se tulee olemaan meille hankalaa, Nuorela arvelee.

 

Pitkästä loukkaantumisesta kärsinyt Samuel Lindeman on palannut joukkueen harjoittelevaan kokoonpanoon. Viime kauden Vepsun topparilinjassa pelannut Lindeman on saanut jo alleen yhden Suomen Cup -ottelun, ja puolustaja kertookin alkavansa olla lähellä täyttä pelikuntoa.

- Hyvät fiilikset siitä, että alan olla pikkuhiljaa kunnossa. Aina välillä on jotain tuntemuksia kropassa, mutta se kuuluu olennaisesti myös jalkapalloon. 

- Vastustaja on pallollisesti hyvä, ja varmasti vaikea peli tulossa. Meidän on puolustettava hyvin, mutta etenkin meidän on oltava laadukkaita omassa pallollisessa pelissämme, jotta voimme luoda maalipaikkoja, Lindeman analysoi.

 

VPS kohtaa SJK:n Suomen Cupin kuudennella kierroksella tiistaina, kun peli vihelletään käyntiin Seinäjoen OmaSp Stadionilla kello 19:00. Ottelu on katsottavissa suorana Ruutu+ palvelusta!

 

 

SJK - VPS

 

Suomen Cup

 

OmaSp Stadion, Seinäjoki

 

25.6.2024 kello 19:00

Otteluraportti: SJK - VPS | Suomen Cup
Juhannuksen jälkeen paluu pelien pariin!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio