Otteluennakko: SJK Akatemia - VPS | Harjoitusottelu

2PpF7IGA

VPS palaa tositoimien pariin, kun joukkue pelaa vuoden ensimmäisen pelinsä harjoitusottelussa SJK Akatemiaa vastaan.

 

Päävalmentaja Jussi Nuorela kertoo vuoden alkaneen hyvin, ja joukkue on harjoitellut ahkerasti talvisissa olosuhteissa.

- Vuosi on alkanut kivasti. Talvi on parhaillaan aika ankara, ja mutta olemme harjoitelleet viimeiset pari viikkoa sisällä hyvissä olosuhteissa. 

 

Joukkueen rungossa on tapahtunut muutoksia viime kauden ryhmään verrattuna. Joukkueesta on lähtenyt avainpelaajia, mutta ryhmä on saanut vahvuuteensa myös uusia hankintoja, jotka Nuorela näkee ”Vepsun näköisinä” pelaajina.

- Mielestäni uudet hankinnat ovat meidännäköisiä pelaajia. He ovat urheilullisia pelaajia, jotka haluavat edetä urallaan. Kaikkia heitä yhdistää samankaltainen tilanne, sillä heidän viime kautensa eivät olleet parhaita mahdollisia. Tämä on heille uusi alku uudessa ympäristössä.

- He ovat nuoria, mutta he omaavat silti paljon kokemusta. He ovat suhteellisen valmiita pelaajia, mutta heillä on mahdollisuus ottaa suuria askeleita eteenpäin.

 

VPS:n viime kausi oli joukkueelle suurmenestys, ja odotukset ensi kaudelle ovat korkealla. Nuorelan mukaan kuitenkaan mitään selkeitä tavoitteita ensi kautta varten ei olla vielä asetettu. 

- Emme ole vielä asettaneet varsinaisia selkeitä tavoitteita ensi kaudelle. Ne tulevat keväämmällä. Haluamme tottakai pelata hyvän kauden, ja meillä on oltava kova halu näyttää, ettei viime kauden menestys ollut sattumaa.

- Kaikki varmasti kuitenkin tietävät, että saman menestyksen toistaminen on valtava haaste. Katsotaan, minkälaisen joukkueen saamme kasaan, ja mitä kaikkea talven aikana tapahtuu.

 

Nuorela näkee jokaisen pelin olevan Vepsulle tärkeä. Alkukauden tarkoituksena on valmistella joukkuetta tulevan liigakauden sekä europelien koitoksia varten.

- Jokainen peli on meille todella tärkeä. Talven aikana ei ole yhtään välipeliä tai ”ylimääräistä” peliä. Talvi on meille tärkeä harjoituksellisesti. Lähdemme voittamaan joka peliä, ja haluamme olla valmiina Veikkausliigan aloitukseen.

 

Nuorela haluaa nähdä Vepsun pelaavan omaa peliään vuoden ensimmäisestä ottelusta lähtien.

- Haluan nähdä, että peli näyttää meidän näköiseltämme. Olemme harjoitelleet peliämme, ja rakennamme vanhan päälle. Meillä on uusia sekä nuoria pelaajia mukana, ja kokoonpano varmasti elää.

- Lauantaina tulemme peluuttamaan tasaisesti, ja toivottavasti kukaan ei pelaa täyttä 90 minuuttia. Haluamme mahdollisimman monelle peliaikaa, Nuorela summaa.

 

 

 

VPS kohtaa vuoden ensimmäisessä harjoituspelissään SJK Akatemian Seinäjoen Wallsport Areenalla kello 15:00.

 

 

SJK Akatemia - VPS

 

Harjoitusottelu

 

Wallsport Areena, Seinäjoki

 

20.1.2024 kello 15:00

Otteluraportti: SJK Akatemia - VPS | Harjoitusotte...
Peter Michael siirtyy Romaniaan
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio